Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jobban be mertek szólogatni...

Jobban be mertek szólogatni egy cicás profilképpel rendelkező Facebook felhasználónak, mint például egy koponyafejes vagy valami morbid profilképpel rendelkező felhasználónak?

Figyelt kérdés
A kérdés adott! Csak őszintén!

2022. jún. 26. 10:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
Miért kéne beszólogatni bárkinek is?
2022. jún. 26. 11:00
 2/12 A kérdező kommentje:
Ne tereljük el a kérdést, köszönöm.
2022. jún. 26. 11:02
 3/12 anonim ***** válasza:
57%
Nem tereltem semmit, sehova. Őszinte választ kértél, ez az.
2022. jún. 26. 11:05
 4/12 A kérdező kommentje:
De elterelted! A kérdés nem az volt!! Kösz hogy elcseszted a kérdésemet!
2022. jún. 26. 11:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hatásvadász profilképből már eleve sejteni lehet, hogy trollról van szó, úgyhogy mindegy hogy mi van a képen. Aki kitalált karakterek nevében kommentelget Facebookon a cikkek alatt, eleve nem lehet és kell komolyan venni.
2022. jún. 26. 11:16
 6/12 A kérdező kommentje:
Látom nem értitek a kérdést! A pszichológiai hatásra gondoltam. Nyilván egy cicás profilképű ember mögött, úgy tűnhet, hogy egy gyenge jellemű ember áll. De mindegy, feladom. Ha egyszer nem akarjátok érteni a kérdést, nem tehetek semmit!
2022. jún. 26. 11:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne hisztizz. Értjük a kérdésedet, de az egy baromság. Csak egy negatív IQ-jú egysejtű gondolja azt, hogy a cicás profilkép mögött gyáva és gyámoltalan ember van, a halálfej mögött pedig a Sátán maga. Ergo a kérdésed értelmetlen, mert az értelmes ember nem egy profilkép alapján fogja eldönteni, milyen személyiség lehet a mögötte lévő ember - arról nem is beszélve, hogy az értelmes ember nem fog beszólogatni senkinek.

Rossz helyen keresgélsz.

2022. jún. 26. 12:23
 8/12 A kérdező kommentje:
Álszentek! Annyira szentnek teszitek magatokat, oké akkor szentek vagytok értem. Pedig ha irok egy kommentet, állandóan megjegyzést tesz valaki alá. Megjelölgetik a nevemet, ami kúRvára idegesitő. Könnyebb a szivűknek, mert ők mindig jobban tudnak mindent. Értem itt mindenki olyan szent mint szűz Mária. Értettem. De nem hiszek nektek. Nem érdekel, már nem várok válaszokat, nem érdekeltek.
2022. jún. 26. 12:36
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, öcsi, én jobban ismerem magam mint te. Nevezhetsz álszentnek, de a helyzet az, hogy te néhány hozzád hasonló IQ-huszár miatt haragítasz magadra egy csomó olyan embert, akit alapvetően nem érdekelnél. Most viszont gyakorlatilag mindenkinek, aki megpróbált neked őszinte, egyenes választ adni, megosztani veled a saját véleményét, paréj módon, lekezelően beszólsz.

Teljesen meg tudom érteni, hogy azok, akik már ismernek, nem bírnak elviselni.

Szerencsére én nem ismerlek.

2022. jún. 26. 12:46
 10/12 anonim ***** válasza:

Jobb is ha befejezed a hisztit.

Olyan kommentket kell írni, ami alá nem kívánkozik megjegyzés. Hiába változtatod meg a profilképed agresszívra, attól még nem leszel érinthetetlen faszagyerek. Ugyanúgy kapni fogod az ívet, ha kiérdemled a reagálásaiddal.

2022. jún. 26. 12:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!