Jobban be mertek szólogatni egy cicás profilképpel rendelkező Facebook felhasználónak, mint például egy koponyafejes vagy valami morbid profilképpel rendelkező felhasználónak?
Ne hisztizz. Értjük a kérdésedet, de az egy baromság. Csak egy negatív IQ-jú egysejtű gondolja azt, hogy a cicás profilkép mögött gyáva és gyámoltalan ember van, a halálfej mögött pedig a Sátán maga. Ergo a kérdésed értelmetlen, mert az értelmes ember nem egy profilkép alapján fogja eldönteni, milyen személyiség lehet a mögötte lévő ember - arról nem is beszélve, hogy az értelmes ember nem fog beszólogatni senkinek.
Rossz helyen keresgélsz.
Nézd, öcsi, én jobban ismerem magam mint te. Nevezhetsz álszentnek, de a helyzet az, hogy te néhány hozzád hasonló IQ-huszár miatt haragítasz magadra egy csomó olyan embert, akit alapvetően nem érdekelnél. Most viszont gyakorlatilag mindenkinek, aki megpróbált neked őszinte, egyenes választ adni, megosztani veled a saját véleményét, paréj módon, lekezelően beszólsz.
Teljesen meg tudom érteni, hogy azok, akik már ismernek, nem bírnak elviselni.
Szerencsére én nem ismerlek.
Jobb is ha befejezed a hisztit.
Olyan kommentket kell írni, ami alá nem kívánkozik megjegyzés. Hiába változtatod meg a profilképed agresszívra, attól még nem leszel érinthetetlen faszagyerek. Ugyanúgy kapni fogod az ívet, ha kiérdemled a reagálásaiddal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!