Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy szívassom meg a főnököm?

Hogy szívassom meg a főnököm?

Figyelt kérdés

Már nagyon elegem van belőle és tudom hogy gyerekes de muszáj valahogy szivatom kicsit.

Először arra gondoltam hogy lebuktatom hogy csalja a férjét mivel ezt rendszeresen a munkahelyen csinálja.

De sajnos nem tudom hogy lehetne lebuktani mivel mindig bezárja az iroda ajtót és nyilván nem törhetek rá.

Sajnos a sikasztást sem tudom rábizonyítani.

Emiatt gondoltam hogy kisebb szivatást csinálni, tudom ezzel előrébb nem jutok de jobban érezném magam.

Ha van ötletetek mit tudnék csinálni azt szívesen fogadom.

Arra gondoltam hogy hashajtót a kávéba, de attól félek azt megérzi.

Sajnos a jelenlegi helyzetemben nem hagyhatom ott a helyet.

#főnök #sziíatás #Bunkófőnök
2022. jún. 23. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:

"Sajnos a jelenlegi helyzetemben nem hagyhatom ott a helyet."

Akkor ne csinálj olyan hülyeséget, ami miatt kirúghatnak, vagy eljárás indul ellened. Bárki ételébe/italába bármilyen anyagot csempészni úgy, hogy sosem tudhatod milyen hatással jár: rád húzhatják az előre kitervelt, aljas okból elkövetett emberölést is, ha valami hiba csúszik a tervbe, és mondjuk allergiás egy összetevőre az áldozatod.

2022. jún. 23. 15:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Akkor ezt hanyagolom, ebbe nem gondoltam bele.

De akkor mi olyat lehetne amiért nem kerülök bajba?

2022. jún. 23. 15:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Esetleg tipp arra hogy a sikkasztás hogy tudnám bebizonyítani?
2022. jún. 23. 16:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Gyerekes dolog ez. Szánd a fölös energiáidat egy jobb munkahely megszerzésére.
2022. jún. 23. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!