Hogyan legyek biztonságban éjszaka egyedül?
Figyelt kérdés
Télen, ha edzésre megyek vagy jövök el onnan már nagyon sötét van, eléggé para. Ilyenkor mindig nagyon félek, egyébként villamossal utána pedig vonattal megyek. Senki nem ér rá ilyenkor, úgyhogy csak egyedül tudok menni. Mit csináljak hogy ne féljek annyira, vagy hogy biztonságosabb legyen?
17/l
2022. jún. 22. 22:56
1/5 anonim válasza:
Télen már délután fél 5-kor sötétedik. Na és? Az még nem éjszaka. Este 8-9 körül is még sokan vannak az utcán. Vagy félsz a sötétben? :)
2/5 A kérdező kommentje:
Ja, igaz nem éjszaka van csak a sötét égre gondoltam miközben írtam, gondolom azért az éjszaka jutott róla eszembe. ;)
Igazából rettegek a sötétben, én még nappal is képes vagyok félni az utcákon.
2022. jún. 22. 23:14
3/5 anonim válasza:
Paprika spray-t alapból tarts magadnál, de ha ennyire félős vagy, akár ilyet is beszerezhetsz:
Állítólag olyan hangosan szirénázik, hogy a támadó azonnal megpattan a helyszínről. :)
5/5 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy valami legális önvédelmi eszköz legyen nálad. Paprikaspray, gázpisztoly, ilyesmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!