Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ajánlanátok nekem 12 személyes...

Ajánlanátok nekem 12 személyes medencét?

Figyelt kérdés
2022. jún. 22. 16:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyik strandon, még sokkal nagyobbak is vannak.
2022. jún. 22. 16:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az uszodákról nem is beszélve.
2022. jún. 22. 16:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok azért kérdeztem mert falun lakom nincs kocsim messze van tőlem a strand
2022. jún. 22. 16:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
De mégis milyet szeretnél?
2022. jún. 22. 16:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Szia fémvázast
2022. jún. 22. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:
2022. jún. 22. 16:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Olyat még nem láttam, hogy személyszámot adtak volna meg otthoni medencénél. Azt kiszámolhatod, hogy 12 főre mekkora alapterületű kell.

Egy 180 cm magasságú ember, nyújtott lábakkal ülve kb. 60 cm széles és 120 cm hosszú területet foglal el, ez kissé felkerekítve 3/4 m².

Attól függ, hogyan akartok elhelyezkedni. Ha közel egymáshoz, akkor kevés további területtel kell számolni, ha olyan egy embernyi közökkel, akkor 12 helyett 24 fő helyfoglalásával kell számolni. Ha a kis méretű medencével akarod a szomszédasszonyt az öledbe ülésre kényszeríteni, akkor az, gazdaságos, mert kisebb, így olcsóbb medence kell, kevesebb víz kell a feltöltéséhez, hűvös idő után hamarabb melegíti meg a Nap a kisebb tömegű vizet.

Ha nem szilárd burkolatú helyre teszed, akkor a talajt el kell egyengetni alatta. Nem szokott tükörsimára sikerülni. Felső, 10-15 cm-es sárgahomok réteggel igen szépen kiegyenlíthető.

Célszerű medencetakarót venni, ne szokjanak oda a darazsak és a madarak inni. Meg belefulladni. Az élő darazsak meg akár védik is az újonnan szerzett itatót, és az fáj. Meg a szélvihar se hordja tele mindenfélével.

Általában tartozék a vízforgató. Hát, kb. ezt is teszi. Megmozgatva a vizet, átrendezi a medencébe került koszt. Sok „Na ugye! Megmondtuk!”-ot spóroltunk volna meg, ha az elejétől a búvárszivattyúval működő csodazsákot használtuk volna. (Hosszúkás, szétnyitható, tisztítás után újra használható zsákost választottunk.) Most már mi is mosolygunk, ha valahol azt látjuk, hogy működtetik a vízforgatót. Látjuk bennük az átmeneti bosszankodás után boldog csodazsák használókat.

2022. jún. 22. 18:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!