Mi történik ha véletlen leadtam egy kamu rendelést?
Nézegettem egy oldalon egy bizonyos terméket és az volt kiírva, hogy a teljes árat csak a kosárban látom majd csak. Be is tettem a kasszába de azt írta, hogy a következő oldalon fogom látni a teljes árat úgyhogy neki álltam kamu adatokkal kitölteni az adatokat. Mentségemre szóljon, hogy nem létező email, telefonszám és lakcímet adtam meg. Ekkor már láttam a teljes összeget de voltam olyan balkuki (szépen mondva), hogy tovább mentem. Következő oldalon egy ,,Köszönjük a vásárlását blablabla holnapra már viszik is" vagy valami ilyesmi fogadott.
Az oldal fix nem kamu úgyhogy ez nem áll fent.
Nyugtassatok meg, hogy:
1. El se indítanak semmi ilyen csomagot
2. IP cím vagy valami hasonló alapján nem azonosítanak be engem
Tényleg nagyon sajnálom, rendesen bűntudatom van emiatt + rám ne sózzák xd
Válaszokat előre is köszönöm!
Bocsánat a néhol kicsit értelmetlen fogalmazásért.
9. Te most egy súlyosan jogsértő cég pártját fogod?
Egyébként nem történt vásárlás. Webáruházban dolgozom, van némi rálátásom.
Köszönöm a segítőkész válaszokat!
Az pontosan nem tudom mi de azt írja, hogy az oldal biztonságos meg, hogy modern kriptográfiát használ meg hasonló modern biztonsági dolgokat tehát elvileg biztonságos.
Egyébként ennek a cégnek/oldalnak a tulaja egy mostanában elég népszerűnek mondható ember + hallottam már, hogy aki innen rendelt annak megérkezett úgyhogy valószínűleg nem lehet illegális vagy kamu az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!