Hogy lehet letiltani, hogy az ingatlan új tulajdonosa a régi, meghalt tulajdonos leveleit ne kapja meg tovább?
Figyelt kérdés
A lakó nyilvántartásból már ki van jelentve a régi tulaj. Esetleg posta?2022. jún. 17. 18:04
1/6 anonim válasza:
sajnos a legcélravezetőbb, a kézbesítőt motiválással megkérni, ne kézbesítse az elhunyt leveleit. Ezt én egy postahivatalban kértem, ahol díjazásért megígérték, hogy sms-t küldenek, ha van levele az elhunytnak...
...mondanom sem kell, elfelejtettek értesíteni..
marad a kézbesítő, aki megbízhatóbb
2/6 anonim válasza:
Volt a hazban egy lako, aki 15 eve bem lakik itt. Tobb tucat levelet tettuk vissza a postaladak tetejere 'cimzett ismeretlen helyre koltozott' szoveggel hogy a postas is lassa. Kiirtuk a postaladara hogy ne dobja be hozzank mert nem tudjuk ki az. Szerinted? Sz*rt ra.
Level jon, nem a tied, kidobod.
3/6 anonim válasza:
Nekem is jön hiába szóltam a postán meg a postásnak is. Én kidobom, nem foglalkozok vele
4/6 anonim válasza:
Egyszer jött a levelekért a régi tulaj, de kb 1 éve ott laktunk már. Mondta, hogy a levelekért jött, kérdeztem, hogy miért ide jönnek a levelek. Mondta, hogy ez mindig így volt. Én meg mondtam neki, hogy minden levelét kidobtam. Fel volt háborodva, de többet nem jött semmi. Érdekes, hogy el tudta intézni.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Úgy látom, nehéz ügy. :( Majd én is a postással próbálkozom
2022. jún. 18. 06:04
6/6 A kérdező kommentje:
Sikerült, egyszerűen elintézték. A postán adnak egy bejelentőt, kitöltöd hogy meghalt, v elköltözött, stb és onnan nem kapod meg az ő leveleit :)
2022. jún. 22. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!