Milyen lehet siketként élni?
Attol fugg…
Ha hallo emberek kozott kell kommunikalnia, akkor mindenkeppen hatrany, szar erzes. De szerintem megszokjak, ha ugy szuletett, vagy fiatalon vesztette el a hallasat.
Miert vagy ennyire kivancsi? Szerintem baratkozz vele, es akkor megtudod, milyen nehezsegei vannak, es tudsz tanulni tole par dolgot.
Ja értem, emberfüggő hogy mennyire szokja meg. introveráltak könnyebben mint az extrováltak.
Folyamatosan lesz fülzúgása vagy azután fogja elvesziteni teljesen a hallását?
Hallókészülék nem segít?
5-ös.
Alapból hallássérült volt, vagyis hord hallókészüléket. Pár éve kezdődött neki a zúgás. De mostanra romlott neki annyit ez az állapot és lehet, hogy ennek köze van a zúgásnak is, hogy mára kevésbé érti a beszédet. Vagyis ez nem igaz, mert szemtől szemben nincsen gond vele, mert olvas szájról, de a társaságin már észrevehető, hogy nem olyan, mint volt, mert kb nem tudja miről van szó. elhiszem, hogy kellemetlen neki, mi nem ítélkezünk, igyekszünk segíteni neki. :) Ez nem befolyásol minket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!