Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen lehet siketként élni?

Milyen lehet siketként élni?

Figyelt kérdés
Tehát, hogy valaki nem hall semmit. Persze vannak, akik így születnek és vannak olyanok, akik elveszítik a hallásukat.

2022. jún. 15. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Akik úgy születnek könnyebb mint aki elveszti a hallását. Biztos nem lehet jó de megszokják
2022. jún. 15. 21:29
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Egy fokkal jobb mint vanknak lenni.
2022. jún. 15. 22:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Attol fugg…

Ha hallo emberek kozott kell kommunikalnia, akkor mindenkeppen hatrany, szar erzes. De szerintem megszokjak, ha ugy szuletett, vagy fiatalon vesztette el a hallasat.

Miert vagy ennyire kivancsi? Szerintem baratkozz vele, es akkor megtudod, milyen nehezsegei vannak, es tudsz tanulni tole par dolgot.

2022. jún. 16. 07:25
 4/7 A kérdező kommentje:
3-as válaszolva a kérdésedre. Egy barátom miatt kérdezem, aki lehet elfogja veszíteni a hallását, de nem biztos. Tinnitusa van, erős fülzúgás ilyen hülye hangokkal, ezt nem tudom jobban megfogalmazni. Sajnos már nehezebben érti a beszédet is. Ő barátkozik vele, megkérdeztük milyen, elmondta, de persze kíváncsi vagyok, hogy mások hogyan vélekednek róla. Ennyi röviden a kérdés története
2022. jún. 16. 07:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Ja értem, emberfüggő hogy mennyire szokja meg. introveráltak könnyebben mint az extrováltak.

Folyamatosan lesz fülzúgása vagy azután fogja elvesziteni teljesen a hallását?

Hallókészülék nem segít?

2022. jún. 16. 08:12
 6/7 A kérdező kommentje:

5-ös.

Alapból hallássérült volt, vagyis hord hallókészüléket. Pár éve kezdődött neki a zúgás. De mostanra romlott neki annyit ez az állapot és lehet, hogy ennek köze van a zúgásnak is, hogy mára kevésbé érti a beszédet. Vagyis ez nem igaz, mert szemtől szemben nincsen gond vele, mert olvas szájról, de a társaságin már észrevehető, hogy nem olyan, mint volt, mert kb nem tudja miről van szó. elhiszem, hogy kellemetlen neki, mi nem ítélkezünk, igyekszünk segíteni neki. :) Ez nem befolyásol minket.

2022. jún. 16. 09:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, társaságban szerintem senki nem érezne jól magát.
2022. jún. 16. 09:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!