Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Más is utál felnőtt lenni?

Más is utál felnőtt lenni?

Figyelt kérdés
Én nagyon utálom az egészet ,lehet azért mert depressziós vagyok de mindent nehézségnek érzek meg nyűgnek.Bármi dolog kerül elém már csak szorongani tudok rajta meg félni tőle.

2022. jún. 14. 12:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

5/

Általánosban én is ismertem olyanokat akik csúfoltak a fülemmel vagy meg akartak verni de a két barátom mindig szarrá verte őket.

2022. jún. 14. 20:14
 12/14 anonim ***** válasza:

"Vagy szabadon az utcán landolhat hajléktalanként vagy nélkülözhet vagy bármi.Nekem nulla önbizalmam van."

Ez nem önmagában a felnőttléttől függ. Inkább neked kellene magad kicsit összeszedned!

Én a 30-es éveimben járok. Nincs családom, tulajdonképpen nincs senkim. A nagyszüleim rég meghaltak, a szüleim sem élnek. Anyán nincs egy éve, hogy meghalt, aki után hitelt örököltem. Nem keresek sokat. Mégsem érzem úgy, hogy a hajléktalanság fenyegetne. Vagyok annyira talpraesett, hogy megoldjam a helyzeteket.

Az önbizalmat úgy értettem, hogy gyerekkoromban egy boltba bemenni cikinek éreztem, nem tudtam, hogy húzzam össze magam. Egy eladóval szóba nem mertem állni. Most meg cégvezetőkkel tárgyalok. Akik nem tudják, hogy a cégnél egy huszadik kis senki vagyok. Az ő szemükben én képviselem a munkahelyemet, beleszólhatok, legalábbis javaslattétel szintjén, több száz milliós beszerzésekbe és élvezem, hogy körülugrálnak. Régebben tényleg szóba nem mertem állni szinte senkivel.

2022. jún. 14. 20:44
 13/14 A kérdező kommentje:

12/

Én meg az utóbbi időben lettem ilyen ,igaz félénkség az egész leletemen át végig kísér de ennyire azért sosem volt.Amit mondasz így meg úgy tárgyalsz én már felakasztottam volna magamat mert ahogy írtam iskolaszindróma a saját elnevezésem,még nem is volt sose csak édesanyám a főnököm anno egy családi vállalkozásban és évek óta nem járok úgy emberek közzé,hogy hozzájuk tudjak szokni barátom is csak egy van akivel ritkán találkozunk,nagyon bezáródtam és úgy érzem nincs kiút én most csak egy 4 napos munkát vállaltam el de már tele vagyok ideggel és szorongással,meg sok mindentől szorongok egyre jobban úgy érzem így nem sokáig tudok létezni.Kívülről mondják jaj ugyan ez meg az csak ők nem érzik vagy el sem tudják képzelni nap mint nap mi zajlik le bennem.

Én ezek legtöbbjét teljesen átélem már jó régóta

"A depresszió tünetei

A depresszió tünetei több területen megjelennek, így érzelmi, motivációs, viselkedéses, kognitív és testi tüneteket azonosíthatunk.

Érzelmi tünetek: szomorúság, rosszkedv, örömképtelenség, öngyűlölet, szeretetképtelenség.

Motivációs tünetek: a személy érdeklődése lecsökken, nincs kedve semmihez – „semmi értelme belevágni egy újabb szánalmas napba”.

Viselkedéses tünetek: produktivitása, aktivitása csökken, gyakran csak fekszik az ágyban, energiahiányról panaszkodik, lelassul. Görnyedt testtartás, halk beszéd jellemzi.

Kognitív – gondolkodási tünetek: a depresszióval küzdő személy végtelenül negatívan látja önmagát, a világot, jövőjét, pesszimista, reményvesztett, koncentrációképessége gyengül. Negatív énkép jellemzi. Gondolkodását a „KELL”-ek hatják át, nem lényeges az, ami van. A múltban és a jövőben él, nem a jelenben.

Testi tünetek: fejfájás, emésztési zavar, fogyás vagy hízás, szédülés, alvászavar – nehezen tud elaludni vagy hajnalban felébred és nem tud visszaaludni. Állandó fáradékonyság jellemzi."

Szóval néha úgy érzem,hogy lehet el kéne menni a pszichiáterhez gyógyszert íratni hátha a gyógyszer segítene valamennyit mint indító erő,de tudom csak rajtam múlik de úgy érzem felém nőtt ez a dolog az előző életem olyan mintha csak max egy álom lett volna.Szeretnék valamihez kezdeni de nem sok célom van pénztől is félek vállalkozni se mernék mert abban is azt agyalom biztos bele buknék mert hülye vagyok meg nem értek semmihez...

2022. jún. 14. 21:43
 14/14 anonim ***** válasza:
nagy különbség van aközött hogy azért nem szeretsz felnőtt lenni mert gyenge vagy megbirkózni a vele járó dolgokkal, meg az között hogy csak szimplán unalmas és semmit mondó számodra :D
2022. okt. 19. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!