Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 25 évesen 157 cm vagyok és 49...

25 évesen 157 cm vagyok és 49 kg, nem tudom elfogadni hogy ilyen alacsony vagyok és kövérnek érzem így magam.. mit tegyek?!

Figyelt kérdés
Hogyan tudnám elfogadni magam? Miért cikiznek ezzel az emberek?

2022. jún. 8. 22:21
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szia! 158 cm és 50 kg vagyok 30 évesen. Mindig zavart, most is sokszor rossz érzés, hogy általában mindenki nagyobb nálam. Mindig szerettem volna magas lenni. Annyi biztos, hogy rosszabb, ha rákoncentrálsz. Nálam az segít, ha próbálok nem gondolni erre és azokra a dolgokra koncentrálok, amibe előnyöm van, amiben jó vagyok. Biztos neked is vannak ilyen tulajdonságaid, adottságaid?

49 kg 157 cm-nél teljesen normális testsúlynak számít. Kövér akkor lennél, ha 70 kg lennél ezzel a magassággal. A sport segíthet, ha előnyösebb alkatot szeretnél. De kik cikiznek? Nem emlékszek, hogy valaha a magasságom miatt beszóltak volna nekem. Lehetséges, hogy nem jó társaságban vagy és ezen kellene változtatni.

2022. jún. 8. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!