Szerintetek baj ha spirál füzetbe írom a naplóm?
Figyelt kérdés
Kötöttem rá a lyukakon át madzagot amire tettem rá lakatot (ha valaki nagyon akarja akkor biztos kitudja nyitni) és így látszik rajta hogy ez titkos. +Eldugtam.2010. szept. 19. 09:56
1/7 anonim válasza:
Hát inkább vegyél kemény borítású könyvet, ami erre a célra van kitalálva.
(:
2/7 anonim válasza:
A lányaim is spirál füzetet használtak. Most is ott van a fiókjukban, de sohasem néztem bele és nem is fogok. Legszemélyesebb dolguk, titkuk. Tiszteletben kell tartani...
3/7 anonim válasza:
Dehogy baj!:) Én se költenék több ezer forintot egy csilivili naplóra ha ott van a jó öreg spirálfüzet!:)
5/7 anonim válasza:
nem én is abba írom csak csináltam rá lakatot a kulcs meg a toltartómon van mindenki azt hiszi hogy nincs füzete(mármint a kulcsnak)
7/7 anonim válasza:
Dehogy baj...én sima A/5-ös füzetet használok és tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!