Volt már olyan, hogy valóban hasznos választ kaptál ezen az oldalon? Olyat, amit megfogadtál, vagy alkalmaztál, vagy az alapján vettél meg valamit és bevált?
Amiket te írsz, azok vélemények, tanacsok, nem pedig kérdésre adott válaszok.
Soha senkinek a véleményét/tanácsát nem kértem még ezen az oldalon, és nem is fogom.
Konkrét kérdésekre viszont többnyire hasznos válaszokat kaptam mindig, egy-két trollt leszamítva.
Volt.
Például, a boltokban kapható borsőrlő "malom" roncsolás nélküli utántöltését itt tanultam meg.
Csak használható válaszokat kaptam, igaz, nyolc év alatt 4 kérdésem volt. Olyanokat kérdeztem, amire máshol nem találtam megoldást; nem véleményeket értem és nem is elvont "nagy gondolatok" voltak.
Ennyinél jóval több olyan választ "loptam el", amelyeket használni tudtam; vannak olyanok is amelyeket gyakran, akár napi szinten is használok.
Volt.
Nyilván kaptam irreleváns válaszokat is, de azért sok hasznos válasz is születik ezen az oldalon.
Aki kapott hasznos választ, megírná, hogy mi volt az?
Mint ahogy a 2. válaszoló tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!