Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi az az illat az Etele Plázában?

Mi az az illat az Etele Plázában?

Figyelt kérdés

Amikor belépek az Etele Plázába egy édeskés kellemes parfűmös illatot érzek mindig. Az egész épületben érezhető, de mindig a bejáratoknál a legintenzívebb. Valamilyen illatósító lehet, csak nem tudom pontosan, hogy mi.

Ezt szeretném megtudni, mert már gondolkozom ezen egy ideje :D

Allee-ba vagy a Westendbe nincs ilyen, ott maximum a helyi üzletekből amit lehet ézezni.

2022. jún. 2. 01:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem is eszembe jutott párszor, hogy megkérdeztem-e itt. 😂

Van ott egy nagyon jellegzetes, kissé ámbrás illat a levegőben, ami elképesztően finom.

Egyelőre csak annyit tudok mondani, hogy nekem megvan az Ariana Grande God Is A Woman parfüm, és annak nagyon hasonló illata van, csak az a negatívuma, hogy elég gyenge a hatósugara, nagyon bőrközeli, nem olyan erőteljes, ami betölti az Etele Plázát. 😅

2022. jún. 2. 02:01
 2/3 anonim ***** válasza:
90%
Pizza illatnak jobban örvendeznék 😃
2022. jún. 2. 04:16
 3/3 anonim ***** válasza:
52%

Alleeban pár éve még volt.

Amikor beléptem az Etele plazaba rögtön az az emlék ugrott be, hogy mennyire szerettem régen az Alleet emiatt az illat miatt.

Én is kíváncsi vagyok mi lehet.

Egyébként a CCC-ben is van egy fix illat amit gondolom az emberek lába miatt használnak mert ha belépsz oda, akkor a büdös lábszag erősen érződik, felülírva a finom illattal, szörnyű mix jön ki belőle. (büdös lábú prolik, suttyók)

2022. jún. 2. 04:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!