Van olyan szag, amit te szeretsz, de a legtöbb ember büdösnek érzi?
Figyelt kérdés
Nekem ilyen a benzinszag, a hígító szag, a pinceszag, és az illat is, ami a kínai áruházakban van.2021. dec. 16. 14:19
1/14 anonim válasza:
A minap olvastam a kaka fetishrol, hogy van aki megeszi es szereti sz izet es a szagat, nem tudom hogy ennel mennyire van rosszabb
2/14 anonim válasza:
Benzin. Szeszgyári élesztő. Tanyasi szag, bár nem közvetlen közelről.
4/14 anonim válasza:
Régebben szerettem a kipufogógőzt és egyes vegyszerek szagát. (Na jó: tizenéves koromban néha összegyűltünk és szippantgattunk is...) Imádom a nyers fokhagymát, melynek a szaga sokat szerint büdös, szerintem inkább pikáns. Aztán a női test bizonyos részei is izgalmasak tudnak lenni, ha már pár óra eltelt a zuhany óta. Amit még nagyon szeretek a frissen nyomott napilapok illata, illetve az antikváriumok szintén jellegzetes régi könyv illata.
5/14 Dzsoki válasza:
Igen,a napilapok szaga,friss aszfaltszag.Meg a jellegzetes Moszvics szag.Bár ez az 50 alattiaknak,nem mond semmit.
7/14 anonim válasza:
A tanyasi szag, lovak szaga és a füstszag
8/14 anonim válasza:
A férfi testszag, amikor leizzad, nem amikor rosszul fürdik. De hosszú távon nem. Sok nőnek vonzó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!