Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Állati koponya kifőzése?

Állati koponya kifőzése?

Figyelt kérdés
Nemrég találtam az erdőben egy feltehetőleg szarvas koponyát, nem vagyok benne biztos hogy az de nem is ez a lényeg. Szőr és hús apszolút nem volt rajta, már csak csont és porc. Viszont azért van egy szaga, és tele van fekete bogarakkal, miben érdemes kifözni? És mivel tudnám ki ölni belőle a bogarakat?

2022. jún. 1. 23:43
 1/9 anonim ***** válasza:
36%

Anyukád kedvenc fazekában.

Demon666 és a véletlenül talált koponya.

2022. jún. 2. 00:32
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Bármilyen edényben, amibe belefér úgy, hogy a víz ellepje. A bogarak a főzéssel szépen elpusztulnak, de az edényt fedd le, nehogy a melegedő víz hatására kibújjanak és ellepjék a lakást. Ennél is egyszerűbb, ha rovarirtóval lepermetezed őket és csak aztán főzöd ki a koponyát.
2022. jún. 2. 07:35
 3/9 A kérdező kommentje:
#1 neked mi a bajod?
2022. jún. 2. 08:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mely célból kívánod elvégezni a műveletet?
2022. jún. 2. 09:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Mi mely célból? Kirakni a szobámba, ha erre gondolsz.
2022. jún. 2. 17:23
 6/9 anonim ***** válasza:
30%
Én ilyenről még életemben nem hallottam, hogy főzni kellene ahhoz, hogy kirakhasd. Sterilizálás a célja vagy mi?
2022. jún. 2. 17:25
 7/9 anonim ***** válasza:
33%

Hallgass rám: A húsos (rothadó) részektől meg kell szabadítani és nem sterilizálni. Hogyan nézne ki egy állat koponyája a szobádban, amin sterilizálva lettek a húscafatok, porcok?

Főzd meg egy üstben, hogy minden húsféle anyag lefőjön róla. Láttam már ilyet csinálni, szakember végezte.

2022. jún. 2. 17:42
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
🤮🤢
2022. jún. 2. 18:24
 9/9 adam01010101 válasza:

üstben kint esetleg

vagy bogrács. lényeg ne bent mert brutál büdös lessz.

2022. jún. 23. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!