Mi a véleményetek a Wattpad horror könyvemről?
Egyszerű és szegényes a nyelvezete. A vége felé már arra sem vetted a fáradságot, hogy nagy kezdőbetűket használj. Indokolatlanul és feleslegesen van tagolva a hosszabb mondatok, a többség pedig rövid tényszerű tőmondat. A nyelvezete és stílusa helyenként olyan igénytelen, mintha a haverjaiddal chatelnél "Ez nem fog megszólalni.", "itt tiszta királyság minden."
Kicsit olyan, mintha közel annyi ideig tartott volna kitalálni és leírni ezt, mint elolvasni. Olyan fejből kipattant, röptében leírt ötletelgetés.
#2 Amikor a bronzember beszélt akkor direkt írtam kis kezdőbetűvel, mert olyan halkan beszél.
Nem fejbőo kipattant ötletelgetés. És azért írtam úgy, mintha haverjaival chatelne, mert neki ilyen a karaktere.
Jezusom... en hulye allat, elolvastam. Nem kellett volna.
Helyesiras kettes ala, stilisztika egyes ala, a 'tortenet' nulla, a szokincsed kozonseges es szegenyes. Nem bantasbol, de amig ezeket nem javitod ki, inkabb ne irj tobbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!