Koporsós vagy hamvasztásos temetéshez ragaszkodtok inkább?
Figyelt kérdés
2022. máj. 29. 21:00
A kérdező szavazást indított:
koporsós
hamvasztásos
21 szavazat
1/9 anonim válasza:
Hamvasztás aztán szórjanak el ott, ahova a szívem húz.
Nem érdekel, hogy nem legális.
2/9 anonim válasza:
Hamvasztásos, mivel nem szeretnék feltámadáskor 2 méternyi földön átásni.
3/9 anonim válasza:
Én koporsós.
Kiraz a hideg ha arra gondolok h elegetnek.
4/9 anonim válasza:
Én jobban örülnék koporsósnak, de az a realitás, hogy engem is hamvasztani fognak, mint a közvetlen családtagjaimat. Sajnos az ittmaradók számára ennek egy csomó előnye van, azon kívül is, hogy sokkal olcsóbb.
6/9 anonim válasza:
Hamvasztás. Bár ahogy a hármas írja, őt kirázza a hideg a gondolattól, én viszont baromira nem szeretném ha kukacok és férgek rágnák le a húsomat a csontokról.
7/9 anonim válasza:
Hamvasztás.Inkább melegem legyen,mint fázzak a hideg földben.
8/9 anonim válasza:
Pont leszarom. Akkor már nem érdekel.
9/9 anonim válasza:
Ha meghaltam, nekem már mindegy. Az csak egy test. A hamvasztás szerintem ezzel együtt is előnyösebb több szempontból is. Én nem idegenkednék tőle. Szépen elégetnek, a hamut meg elszórják. Sokkal tisztább, gyorsabb dolog. Én attól viszolygok egy kicsit, hogy a testem amire végig vigyáztam, gusztustalan folyamatok által, férgek rágásával a földben rohadjon. De amúgy ahogy az ittmaradottak jobbnak látják.
Mivel a 30-as éveim ellenére élő hozzátartozóm nincs, valószínűleg nem is lesz. Így a helyi önkormányzat fog elszóratni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!