Ma szerintetek belföldön mennyit lehet keresni kamionozásal?
Nagyon nagy a szórás belföldön, sokkal nagyobb, mint nemzetköziben.
Valaki még mindig szarér-hugyért dolgozik (250k-300k) valahol meg már akár 500k fölé is mehet a fizetés.
Persze nem mindegy milyen munka. Sajnos én hetelek mert távol lakok mindentől. Heteléssel 450k az alja. Ezt még ilyen-olyan prémiumokkal feljebb lehet tornázni, de persze ezekkel nem lehet fixen számolni. Nagyjából 500-510 a teteje (persze ez ritka).
Nemzetközizni nem akarok. Nem hiányzik az a plusz stressz. A cél a napizás (vagy ami még jobb lenne abbahagyni a kamionozást :D)
#4 vagyok
Nemzetközileg pedig sok a változó, de 600 az alja. Egy külföldi cégnél akár 1 millió vagy a felett is lehet egy havi fizetés.
Nekem kellett a pénz, mentem mint az eszetlen, 800.000 és 900.000 között......
3 évig csináltam, 1 éve abbahagytam.
Nekem az az észrevételem, hogy belföldön egyedül rajtad múlik, hogy mennyit keresel. A cég nem fog leállítani.
Belföldön ez a pénz nettó kamu.
Nemzetköziben nulla magánélettel hozható.
Nem kamu, én is kerestem ennyit és tudok pár emberről is aki kost is ennyit keres.
Aki akar megtalalja a modjat....
Persze persze
Irogasd ezt a nagy kamionos facebook csoportokba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!