Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az most egy kicsit lehet,...

Az most egy kicsit lehet, hogy hülye kérdés, de a gazdagok vesznek akciós ételt, vagy ilyet csak azok csinálnak akik nem valami tehetősek?

Figyelt kérdés

#vásárlás #gazdag #akció #tehetős #Ételvásárlás #vegyemvagynevegyem
2022. máj. 19. 12:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Láttam már luxuskocsikat Lidl-parkolóban nem egyszer. Aki nem kér reklámújságot, az megnézheti őket a neten, én már vagy 10 éve csak itt szoktam. Amúgy ha én nagyon gazdag lennék, akciós cuccot legfeljebb az időszak végén vennék, ha még maradt. Persze lehet, hogy másik gazdag meg vett 10-et szívfájdalom nélkül. Az én orrom elől is pakolták már a kocsiba az utolsó párat valamiből, amiért oda mentem.
2022. máj. 19. 23:30
 12/12 anonim válasza:
Nem hinném, hogy buzgón követnék az akciókat , mert ha ők meg tudják venni teljes árban úgy , hogy utána nem bántja a lelkiismeretét , hogy 1000 Ft-ért vett meg vmit.
2022. okt. 12. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!