Az most egy kicsit lehet, hogy hülye kérdés, de a gazdagok vesznek akciós ételt, vagy ilyet csak azok csinálnak akik nem valami tehetősek?
A "gazdagok" nem nagyon járnak közértbe. Van bejárónő, személyzet, stb., akik a beszerzést intézik.
Vagy te gyakran látod a milliárdosaink százmilliós autóit a CBA előtt parkolni, míg a tulaj bent sorban áll a csirkefarhátért?
Válasz helyett:
A takarékoskodás a szegény embert még szegényebbé, a gazdag még gazdagabbá teszi.
Nem születtem gazdagnak, de most már nagyon-nagyon-nagyon van mit a tejbe aprítanom. És szoktam akciósan vásárolni.
A szegény embertől annyiban térek el, hogy amíg ő kénytelen a 600 forintos virslit 400 forintos akciós áron megvenni, én a 2400 forintost is megvehetném, de kihasználom a lehetőséget, ha van kedvezmény.
Nyilván a felső középosztályra gondolt a kérdező, nem a milliárdosokra.
Sok házra (főleg a jobbakra) ki van írva, hogy reklámújságokat nem kérnek. Ebből arra lehet következtetni, hogy nem érdekli őket, mi akciós és mi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!