Hogyan élitek túl a a heti 54 óra munkát? Ugy hogy a főnökötök egy bunkó paraszt? Mennyi idő míg hozzá szoktatok?
Figyelt kérdés
2022. máj. 19. 11:59
1/7 anonim válasza:
Ahol egy fa# a főnök én ott nem maradok meg sokáig.Így sincs reggel kedvem felkelni,nem hogy még a tudat hogy egy ilyen van a közelélemben X órán át.
2/7 anonim válasza:
Úgy,h a karácsonyi boríték fedezi az egész évi baszogatást...
3/7 anonim válasza:
Ilyen helyen nem dolgozok. Az egészségem többet ér mint a karácasonyi boríték.
4/7 anonim válasza:
Persze,ha lenne 10 másik ugyanezért a pénzért...De nemhogy ugyanezért, semmilyen másik sincs..
5/7 Senior Séf válasza:
Ehhez hozzászokni nem lehet, csak beletörődni.
6/7 anonim válasza:
Én a bunkó feletteseket/főnököket soha többet sehol nem fogom elviselni. Erre már korán 24 évesen rájöttem, miután diákként sokszor úgy beszélnek az emberreé, mint a kivert kutyával, még ha lány is vagy..
Szóval én otthagytam a francba azt, ahol ilyen volt. A főnöki lét nem ad jogosultságot a bunkózásra, mert ugyanúgy ember, mint ahogyan te vagy, nem felsőbbrendű. Nem szabad ezt hagyni, finoman le kell durrantani. Én idősebb fejjel is megtenném, van egy határ.
7/7 anonim válasza:
Nekünk a főni fingással kommunikált néha, volt, hogy csendben benyitott és szellentett egy hatalmasat, majd mondja, hogy "Kopogtam.". Egy arra alkalmas pillanatban amikor épp az asztal körül lehajolva keresett valamit, én rendesen az arcába fingtam és mindenki látta, de nem zavart senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!