Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Büdös vagyok? Kinen higgyjek?

Büdös vagyok? Kinen higgyjek?

Figyelt kérdés

Sajnos jó megfigyelő vagyok, és az elmúlt két hétben észrevettem, hogy az osztálytársaim rólam sugdolóznak, vagy kétértelmű megjegyzéseket tesznek, de nyíltan nem mondják ki. Néhányan ha elsétálnak előttem befogják az orrukat, vagy hangosan megjegyzik milyen büdös van. Két éve már volt ilyen, de valamiért hirtelen abbamaradt.

Megkérdeztem a testvéreimet, meg a szüleimet is, de ők azt mondták, hogy nem éreznek semmit, csak azért csinálják, mert irigyek rám, de ezt nem hiszem.

Tudom, hogy innen ti nem tudjátok megmondani, csak a véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy lehet az, hogy hirtelen abbamaradt, aztán most megint ez van? Mások érzik rajtam, mások pedig nem?

Kérlek segítsetek, nagyon kétségbe vagyok esve!

2022. máj. 5. 15:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nem tudjuk, de esélyes, hogy a személyeddel van bajuk. Valami olyant tettél, amiért nem szívelnek.
2022. máj. 5. 15:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
kérdezd meg tőlük
2022. máj. 5. 15:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat, hogy tényleg van egy kis szagod, ha pl. olyasmit eszel, vagy csak bizonyos ruhákban izzadsz úgy. De ennyiből nem lehet megmondani, tényleg lehet, hogy csak utálnak, vagy bunkók vagy bármi.
2022. máj. 5. 15:35
 4/9 A kérdező kommentje:

De nem lenne célszerűbb, hogyha nem egymás között sugdolóznának, hanem kerek - perec közölnék, hogy büdös vagyok?

Nyílván sokkal rosszabbul érezném magamat, de egyszerűen nem értem miért ilyen álszentek. Nem állítom, hogy mindig kedves voltam, de mindenkinek próbáltam segíteni, és csak akkor voltam utálatos, amikor beszóltak nekem, mit miért csinálok. Annyival vagyok másabb, hogy a bátyáimnak köszönhetően nagy a lexikális tudásom, de ennyi.

2022. máj. 5. 16:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem veled van bajuk, hanem tényleg büdös vagy. A tisztálkodási és ruhaváltási szokásaidról pl. eddig hallgattál.
2022. máj. 6. 08:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Mellesleg te odamennél valakihez, hogy szia, büdös vagy?
2022. máj. 6. 08:41
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

Valóban nem mondtam semmit a tisztálkodásról, mert úgy gondolom alap a mindennapi fürdés, ruha és fehérnemű váltás, kétnaponta hajmosás.

Az meg, hogy odamennék-e valakihez, és megmondanám-e neki a tutit, nem, mert nem akarnám megbántani, de az a baj, hogy nekik kifejezetten ez a céljuk, nem én vagyok az egyetlen, akit lenéznek.

Tudom, hogy úgy tűnik, mintha az áldozat szerepébe akarnék bújni, de hogy lehetséges az, hogy ma semmi ilyesmi nem történt, annak ellenére, hogy melegebb is volt mint tegnap, és sokkal jobban megizadtam a tesióráknak köszönhetően? Mintha csak felesleges szarkavarás lenne az egész.

2022. máj. 6. 15:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor talán tévedtem, mindenesetre ha tényleg meg akarnának bántani, szerintem hangosan mondanák, ehhez képest nem teszik, ha jól értem. Dezodorral hogy állsz?
2022. máj. 6. 15:56
 9/9 anonim ***** válasza:
fürödhetsz minden nap, attól még izzadsz nap közben. Egy jó golyós deo-t ajánlanék (loreal nagyon jó), az ilyen axe és hasonló hülyeségeket hanyagold.
2022. máj. 10. 12:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!