Mit gondolsz a halloweenról?
Angol ünnep,és nem töklámpát hanem marharépát faragtak ki...Az amerikaik vették át úgy,hogy tökkel helyettesítették a répát..és Amerikában lett szokás a maskarába bújás,és kopogtatás másokhoz édességért kunyerálva.
Én Angliában élek,és itt sem tartom meg..Valahogy nem érzem megfelelőnek azt,hogy idétlenkedjek amikor a családom többi tagja az elhunyt szeretteimre gondolnak..
Én szeretek halottak napján a temetőbe menni,és megcsodálni a sok színe mécsest.Szeretem ilyenkor a jó illatokat,és szeretek a családdal ilyenkor jókat beszélgetni azokról akik már nem lehetnek velünk..Nekem sokat ér a halottak napja..Így nem is szándékozom megváltoztatni ezt a hagyományt...
Szerintem jó lenne ha lenne Magyarországon én nagyon szeretnék hallowee-nozni vagy ki próbálni hogy milyen cukorkát kéregetni este ijesztő jelmezben felöltözve mászkálni a sötétben :P
ennyit akartam remélem ezzel nem sértek meg senkit :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!