Gublug kérdése:
Milyen borzasztó álmaid vannak?
Figyelt kérdés
Azt álmondtam ma, hogy hosszú a hajam! Borzasztó volt! Múlt héten meg, hogy inas voltam! Egy életre!2022. ápr. 12. 17:51
1/7 Csicsky válasza:
Számomra az jelenti a borzasztó álmot, amikor azt álmodom, hogy több évtized után újból kell érettségiznem, mert az eddiginek az érvényessége már lejárt. Persze semmit sem tudok, felkészülni sincs időm, de még puskám sincs. Érdekes, hogy álmomban nem jut eszembe ezen elgondolkozni, hogy ez mekkora nagy baromság, teljesen normálisnak fogom fel.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, ilyenekre gondoltam. Mert a menekülés, meg a halál, meg a démonok már nem számítanak rémálomnak! De ha kihullik a fogam, meg a szemem látásra romlik az már borzasztó.
Úgyhogy teljesen megértelek az érettségivel :D :D :D Nagyon jó :D
2022. ápr. 12. 18:23
3/7 anonim válasza:
Nekem olyan szörnyű rémálmom volt nem is olyan régen, hogy teljes létbiztonságban, nyugalomban, és békességben éltek az emberek körülöttem. Volt, aki önzetlenül segített is valamiben egy számára vadidegen embernek! Borzasztó volt, - tök csatakosan ébredtem!
4/7 A kérdező kommentje:
3-as: te szívatsz. Ez nem helyes. Rossz vagy.
2022. ápr. 12. 19:12
5/7 anonim válasza:
Volt egy hétig olyan álmom, hogy meg akartak a parkban ölni, fogva tartottak. Mire megöltek volna, megremegtem és felébredtem. Másik mikor zuhantam a feketeségbe lefele, itt is megremegés és felébredés. Iszonyat volt mindkettö.
6/7 A kérdező kommentje:
Soha nem álmodtam zuhanást. Érdekes lehet. Viszont álmodtam, hogy víz alatt vagyok, de mindig tudtam lélegezni. Olyan valóságos volt, ahogy felszívtam az orromon a levegőt, beáramlott a víz és lélegeztem a víz alatt. Ez sosem volt rémálom.
De 5-ös, hétköznapibb rémálmod nem volt?
2022. ápr. 14. 23:52
7/7 anonim válasza:
Nem. Ez is pont elég volt akkor és azóta is ha rájuk gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!