Melyik reklám idegesít titeket a legjobban?
1. Az a kiskegyedes amiben a nyomi gyerekek nem akarnak segíteni :D
2. A mosógépes amikor a nő mondja a telefonba "Á csak három nap múlva tud jönni? aztán a következő kép: csöngetnek, a nő kinyitja "csak hogy itt van" de persze ugyanaz a ruha van rajta :D
3. amikor a szuperanyuka TOMI-t használ és megjavítja a kocsit
"A piros pöttyös az igazi!"
-Tripper, kankó, együtt frankó!
Ki szoktam akadni azon is, amikor gyógyszert (!) ajánlanak az embereknek, - olyan ez, mintha azt kívánnák - folyamatosan, - hogy "beteg legyél"!
-Éljenek csak (!) gyógyszereken azok, akik reklámozzák a gyógyszereket!
...Meg a non-stop zabáláson, - miközben a fél ország nélkülözik valamilyen szinten...
Köszönöm kedves 22,20-as! Már kiemeltem a kérdést, de újra kiírom! :)
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Szerintem nincs is olyan reklám, amit szeretni lehet! :)
én vagyok az a 22:20 vagy mikori aki ajánlotta hogy rakd ki ujra: az uccsó mondatoddal nem tudok egyetérteni; pl.: a Discoverin volt a Bummdijádá reklám, na azt mindig végignéztem, sőt ha az volt a reklám akko rfeltekertem mindig a hangerőt. http://www.youtube.com/watch?v=at_f98qOGY0
úgy az egész videó naggggyon jól lett összevágva, meg úgy a refrén nagyon bennem van mindig, de az az utolsó előtti kép nagyon kemény ( a asztronauta pörgése előtti)
:D Köszönöm, hogy belinkelted, mert valószínűleg nem tudtam volna, hogy melyikről írsz. :)
Ez szerintem nem is annyira reklám, max a csatorna reklámja. :)
De ez tényleg nagyon-nagyon jó!!! :)
Nekem a UPC új reklámja idegesít, de nagyon, mikor arra szed rá nézóket, hogy nembaj ha a szomszéd főműsoridőbe falatfúr. Te vegyél tőlük digiszettet és akkor nézed amikor akarod.
Csakhogy én este akarom, mert akkor érek rá.
Na már attól is ideges vagyok, hogy leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!