Kihez forduljak, ha az albérlőim egymásra licitálva hazudnak és mindenki követeli a kauciót?
1. Miben kellene hogy segítsen a rendőrség?
2. Miért lenne hamis a lakcímbejelentés, ott laktak, nem? Egyébként igen, lehetséges a hamis lakcímbejelentés, ha olyasvalaki jelentkezik be, aki nem lakik ott.
1. A férfi állítólag erőszakos.
2. Lakcímbejelentés csak tulajdonos aláírásával lehetséges, én nem járultam hozzá, nem is tudtam róla.
Továbbá a kormányának szerint a címem jelenleg felülvizsgálat alatt van, ezért mint lakcím, nem elérhető.
1. Konkrétan mit vársz a rendőrségtől?
2. Lakcímbejelentés nem csak tulajdonos aláírásával lehetséges; amennyiben ott lakott az illető, akkor nem hamis a lakcím.
Te vagy a tulaj, tied az ingatlan. Ha olyan van oda bejelentkezve, aki nincs ott, kérhetsz a kormányablaknál lakcím fiktíválást.
Köszönöm a válaszokat, a felmondás le lett papírozva e-mailben, a lakcím fiktiváltatást elindítottam.
Akkor csak reménykedem, hogy elhagyják a lakást vagy pert kell indítanom.
Eddig nem is jutott eszembe közjegyző, de ezek után csak úgy fogom kiadni. Álmomban sem gondoltam , hogy ilyesmi lehetséges.
A felmondás írásban érvényes, e-mailben nem!
Ha vitára számítasz, inkább most fordulj ügyvédhez. Ha pl. valamilyen formai ok miatt érvénytelen a felmondás, amit írtál, akkor kezdheted az egészet elölről. Minden hónap késedelem veszteség lesz neked.
A lakcímfiktiválást megspórolhattad volna, addig ugyanis nem fogják megcsinálni, amíg ott lakik az illető. Nem is értem, mit zavar téged a lakcím. Neked az a problémád, hogy bent vannak a lakásban.
Fizettem érte, hogy kiköltözzenek. Nem volt semmi agresszió, a srác egy szignónál többet nem írt rá a papírra, de 2+2 fő teljes aláírással ellátta a kaució átvételi papírt.
Tanulságként elkönyveltem, hogy a rendőrség nincs jobb állapotban, mint az egészségügy és oktatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!