Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan érvényesülhetnék a...

Hogyan érvényesülhetnék a stand up comedy műfajban?

Figyelt kérdés
Lány létemre nagyon sokan nagyon tehetségesnek tartanak : )) Hofin,Besenyő családon nőttem fel,a tanárok is bírják a humoromat.Igazi dumagép vagyok,mióta megtanultam beszélni,a humor felé orientálódtam mindig is.Viszont komoly szakmát is szeretnék,de ezzel a műfajjal is vannak terveim.Mit tanácsoltok,mit tegyek?Érdemes egyáltalán ezzel foglalkoznom,vagy maradjak szimpla sulibohóca?
2010. szept. 13. 23:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg!

Női stand up-osból nagyon ritka a kínálat. Ha tényleg jó vagy, akkor figyeld a stand up ki mit tud-okat, vagy hogy is mondják ezeket. Ott profik fognak értékelni.

Ha nem sikerül, legalább megpróbáltad.

De ha sikerülne és nem próbáltad meg legalább egyszer, akkor magadat okolnád, miután elszállnak feletted az évek... de jó lett volna legalább megpróbálni.

2010. szept. 13. 23:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Általában épp az ilyen fellépéseken figyelnek fel a legjobbakra. Eddig nem sok lány van talán egy van aki már a tv-ben is szerepelt és ismertebb. Próbáld meg! Sok sikert hozzá.
2010. szept. 13. 23:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Vigyázz, mert lányoktól ez a műfaj sokszor közönségesen hat!
2010. szept. 13. 23:50
 4/5 anonim ***** válasza:

A komoly szakma mellett is jó, ha van valami hobbi, ami kikapcsol, levezeti a feszültséget (vagy segít levezetni a többiek feszültségét..). Nem kell főállású standup-osnak lenned, akkor is jó lehet.

Ha van kedved hozzá, csak rajta! :) Sok sikert!

2010. szept. 14. 00:45
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztatást és a jótanácsokat! : ))
2010. szept. 14. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!