Fogok kapni a héten egy postán maradó csomagot, hogyan fogják nekem jelezni, hogy meg jött?
Figyelt kérdés
Postán maradó csomagként fogok kapni egy menstruációs kelyhet. Fognak értesítést küldeni, ha megjön? Mit kell felmutatni, hogy át vehessem?
Lehet, bugyuta kérdések, de ez az első alkalom, higy ilyen csomagot fogok kapni, és nem tudom, mi a teendő.
2022. márc. 23. 12:27
11/14 anonim válasza:
Ha csomagot adtak fel neked, akkor a feladásnál kérték az e-mail címedet vagy a telefonszámod. Ekkor e-mailt, vagy sms-t kapsz. Ha küldemény ajánlott, postán maradó levél, akkor nem kapsz értesítést a postától
12/14 A kérdező kommentje:
Ez nem történt meg, de szerencsére megjött és az tudtam venni.
2022. márc. 24. 07:18
13/14 anonim válasza:
Manapság már minden postán maradó, mert bass...ák kihozni, persze a külföldiért még extrán fizetsz is, minimum 400 forintot, arról meg, hogy mehetek érte, jön e-mail vagy SMS.
14/14 A kérdező kommentje:
13 sajnálom, hogy csak negatív tapasztalataid vannak ilyen téren. Nálunk kiszállítják.
2022. máj. 1. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!