Fogok kapni a héten egy postán maradó csomagot, hogyan fogják nekem jelezni, hogy meg jött?
Figyelt kérdés
Postán maradó csomagként fogok kapni egy menstruációs kelyhet. Fognak értesítést küldeni, ha megjön? Mit kell felmutatni, hogy át vehessem?
Lehet, bugyuta kérdések, de ez az első alkalom, higy ilyen csomagot fogok kapni, és nem tudom, mi a teendő.
2022. márc. 23. 12:27
1/14 anonim válasza:
Nem fognak értesíteni, a feladótól kaptál egy küldeményazonosítót, azzal kell követni a posta honlapján, ha megjött bemész és az azonosító bemondására kiadják.
2/14 anonim válasza:
A leveles kézbesítő postás, fog vinni egy értesítő levelet. Amelyet el helyez az otthoni levél szekrényedben. Azon az értesítőn lesz rajta, hogy hol, mikor, és melyik postán veheted át a csomagot.
3/14 anonim válasza:
A postán maradó küldeményről NEM hoznak ki értesítést. Az első válaszoló módszerét használd (nyomkövetés a Posta weboldalán)
4/14 anonim válasza:
Igaz, idáig cégektől rendeltem árut. A postától mindig jött email, hogy csomagot adtak fel nekem. Majd az átvétel helyéről, időpontjáról is kaptam értesítést. Általában "központi értesítés"-ként jön az email.
5/14 anonim válasza:
Kell értesítőt kapj a postától!
6/14 anonim válasza:
4.
Azt azért kaptad, mert PostaPontra rendelted a csomagod. A postán maradó küldemény egy másik kategória. Lehet, hogy a kérdező is PostaPontra rendelte, csak a kérdést nem megfelelően fogalmazta meg. Ez utóbbi esetben neked is igazad lehet.
7/14 anonim válasza:
Még zárójelben annyit, hogy a valódi postán maradónak az az értelme, hogy meg sem kell adnod a valódi címedet, hanem a postahivatal címére kerül kiküldésre a csomag, rajta a te neveddel. Egyéb adatod nem ismert ebben az esetben. Ezáltal kényes dolgokat is lehet rendelni, mert semmiféle értesítés nem jön, hanem neked kell utánajárni a dolognak.
8/14 A kérdező kommentje:
Hétfőn lett feladva. Azóta szerintetek megjött? Nem tudok róla semmit. Küldeményazonosítót sem.
2022. márc. 23. 13:32
9/14 A kérdező kommentje:
Akitől kapom, az azt mondta, hogy már megjött. Csak a nevemet kell mondani, és hogy érkezett e csomagom? Nem voltam még postán kb soha, és nagyon nem tudom, hogy mit kell ilyenkor csinálni.
2022. márc. 23. 13:42
10/14 anonim válasza:
Elbattyogsz a postára. megkeresed azt az ablakot, ahol a csomagokat intézik. Közlöd az ablak mögött ülővel, hogy valószínűleg van egy postán maradó csomagod. Innentől már menni fog simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!