Nagyon fáj a kerest oltás 8adik osztályban? :S mi most fogunk kapni :/ csak normális válaszokat!
Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 15:25
1/4 anonim válasza:
Valakinek fáj valakinek nem. Mindenkinek más a fájdalomküszöbe.:)
Nekem például fájt, de van olyan osztálytársam aki meg sem érezte.
2/4 anonim válasza:
Én nem is emlékszem rá, hogy kaptunk volna, pedig elvileg mindenki átesik ezen O.o ...de nekem nincs a vállamon olyan kis hely ...viszont akiket kérdeztem, azoknak nem fájt jobban 1 áltagoltásnál.
3/4 anonim válasza:
Amikor beadták, az szinte alig fájt. Főleg, hogy a védőnő beszél hozzám, kérdezgetett, és így elvonta a figyelmemet. Háát, utána eléggé feszített a karom, meg nem nagyon tudtam felemelni, meg hátratenni, mert nem az, hogy úúristen, de fájt, hanem húzódott, és...egyszerűen nem tudtam továbbemelni. (Szerintem amúgy ez csak azért volt, mert egy 80éves nyanya adta be az oltást, aki egy kicsit... hát, hogy is fogalmazzak; béna.) De ez kb. 2-3 napig, utána elmúlt. Szar érzés, dehát túl kell lenni rajta... Annyira nem vészes, nem kell félni miatta :P
4/4 A kérdező kommentje:
akkor nem fáj jobban mitn az átlagos? :S
2010. szept. 14. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!