Hogyan kell teát főzni? komolyan nem tudom mindog anya vagy apa csinálta a teát èn sose
Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 21:59
1/6 anonim válasza:
Google-vel is összevesztél? 😂
Belelógatod a forróvízbe és 3 perc múlva kész.
2/6 anonim válasza:
Elsőnek igaza van, nem főzni kell, csak leforrázni. Az meg minden teafilteren vagy a dobozon rajta van, hogy mennyi ideig érdemes áztatni.
Ui: cukrot tegyél bele, különben nem lesz finom.
3/6 anonim válasza:
Teszel fel vizet melegedni, közben előveszel egy bögrét, teszel bele egy teafiltert, aztán amikor sípolni kezd a víz, kiöntöd a bögrébe, letakarod valamivel (ez mondjuk nem muszáj/én egy apró fém tálkával szoktam), pár perc múlva meg megiszod. 🍵
4/6 anonim válasza:
Mondjuk rajta van a zacskón, vagy a dobozon...
5/6 anonim válasza:
A fenti jótanácsokon kívül vannak olyan teák, amiket pár percig (kb. 15 perc) a leforrázás után még áztatni (a tartalmának kilúgozósnia) kell.
6/6 anonim válasza:
Youtube beírod teafőzés. Le is vidózták neked, hogyan kell, ha olvasni nem tudnád a tea dobozán lévő információt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!