Most akkor a Stray Kids tagjai egy külön kollégiumban laknak?
Nem rég lettem STAY, és sokszor emlegetik a kollégiumot, meg ilyesmit, és az interneten nem tálaltam semmi olyat, ami választ adna a kérdéseimre. Szóval akkor ők most egy külön kollégiumban laknak? Miért? Miért nem külön lakásban?
Biztos mindenki tudja ezt, bocsássátok meg, de még a k-poppal is nem rég ismerkedtem meg :')
A válaszokat előre is nagyon köszönöm! ^^
Pár hónapja költöztek új helyre. Most két lakásban laknak, mindkettőben 4-en. Mondjuk nem értem miért szedték őket szét két részre, na mindegy. :)
Egyébként egy normális apartmanban laknak, egy magas épület ahol sok lakás van, mint pl. a panel házak, csak ők dorm-nak hívják.
1-2 évre kötött, sima bérleti szerződés általában Szöul belvárosában, sokszor a manager is velük lakik. Peniel a BTOB-tól egy podcastban elmondta, hogy a fiúkkal töltött első éveiben 7-en egy hálószobában éltek, amelyben 3 emeletes ágy és egy matrac volt a földön. A Seventeen 13 tagja korábban egy lakásban lakott, 1 fürdőszobával. A WJSN 13 tagja is hasonlóan élt egy lakással, egy fürdőszobával.
Azt mondjuk simán el tudom képzelni, hogy mondjuk nagyobb szerződéseket kötnek, mert mintha (de lehet rosszul gondolom) az SF9 és a Cherry Bullet tagjait talán egy helyen láttam fotózkodni egy videóban, de már nem vagyok benne biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!