Történt már valakivel ilyen?
Figyelt kérdés
Rendeltem a kpopstore.hu-ról 2db Stray Kids-NOEASY limited edition albumot, de csak az egy db volt a csomagba. A számlán, az emailbe, mindenhol 2db van. Már írtam nekik, várok a válaszra, de azert bosszant a dolog.2021. szept. 16. 18:02
1/5 anonim válasza:
Még nem volt velem ilyen, de inkább hívd fel őket, az minden bizonnyal gyorsabb lesz. Ha viszont csak az emailt írod meg, az se baj, fogják látni.
2/5 anonim válasza:
Velem 3 könyv netes vásárlásánál történt ilyen. Először egy jött meg, a másik kettő pedig rá vagy két hétre, de egybe csomagolva.
kpopstore-ról még nem rendeltem, de máshonnan igen, és ott gyorsan válaszoltak az e-mailre és nagyon segítőkészek voltak. Ha holnap délig nem válaszolnak, akkor én is inkább felhívnám őket, hátha felveszik és segítenek hamarabb megoldani.
3/5 anonim válasza:
Ne ijesztgess, most rendeltem tőlük ITZY albumot. Bár ez az első alkalom, hogy ilyet hallok felőlük.
4/5 A kérdező kommentje:
Megoldódott!!
Írtam nekik messengeren délután fél 6-kor,azt hittem, hogy csak másnap fognak visszaírni, de negyed 7-kor már jött is válasz.
Elnézést kértek, csomagoláskor nem vették észre, hogy 2 darabról volt szó. Megkérdezték, hogy milyen posztert küldtek, hogy ne ugyanolyan legyen a másik és mondták, hogy másnap feladják.
2021. szept. 17. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!