Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék nem bemenni...

Hogyan tudnék nem bemenni dolgozni?

Figyelt kérdés

Vasárnap dolgozom, es sehogyan sem tudtam elcserelni a muszakom, két hete probalom, nem cserel velem senki, a főnök nem akar elengedni (100x megindokoltam, hagyjuk most, mi az ok), de nem tudom megoldani. Tudom, betegséget hazudni a legrosszabb, de hogyan lehet hetvegen ezt megcsinalni? Haziorvos kilőve, ugye a hétvége miatt...

Azt meg nem tehetem meg, h csak ugy nem megyek be dolgozni...

Nem bulizni megyek, még mielőtt valaki ezt hinné, nem szórakozás miatt vagyok kétségbeesve...

Bárki tud valami tanácsot?

2022. márc. 3. 11:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen igazolást is viszel, tudni fogják hogy szándékosan intézted el, mert hetek óta látványosan készülsz a hiányzásra, és akkor majd ezért fognak basztatni. Ilyenkor már úgysem hihető egy egy napos villám rosszullét, még rendes orvosi igazolással sem (kórházak, sürgősségi ügyelet nyitva van).

Egy ilyen légkörű és hozzáállású helyen úgysem tudsz sokáig maradni.

2022. márc. 3. 11:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, most tervezek felmondani...
2022. márc. 3. 11:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom egyébként, igazad van!!!
2022. márc. 3. 11:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Azt tanácsolom, hogy menj be dolgozni. Furcsa, hogy az okát nem írod meg a kért távollétednek. Ha készülsz felmondani, akkor ezt az esetet még bírd ki.
2022. márc. 3. 15:38
 5/6 Senior Séf ***** válasza:
100%
Mondd meg a főnöködnek, hogy génhibás vagy. 7V-gén hibás.
2022. márc. 5. 13:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez jo volt 😂😂
2022. márc. 17. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!