Miből lehet észrevenni, hogy valaki kokainozik?
Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 15:20
11/12 anonim válasza:
Jah én azt értettem az alatt ,hogy nem lehet leszokni ,hogy egész életedben ott lesz ez az érzés ,hogy lehetne még jobb a buli és ezáltal közben vissza eshetsz én több ideig nyomtam mint te de nem bírtam sosem meg ,hogy egymás után több napig nem aludni ,volt olyan ,hogy 5 csík is felment egy este de másnap megvoltam dögölve a hányinger is kerülgetett ha rá gondoltam így mindig voltak szünetnapok ,a mostani haveroknak azok az adagok amiket együtt nyomtunk meg sem kottyan még aludni is tudnának rá s ez egyre rosszabb lesz azok ki is kerültek a baráti körből mert tudom ha velük lógok én is olyan leszek így marad csak néha egy kicsi zöld s a szesz ha buli van...
12/12 anonim válasza:
Jah és a lövés alatt nem a heroint értettem hanem azt ,hogy orrba lőttük kicsit két értelmű volt,mondjuk ha azt lőttem volna nem hiszem ,hogy ide írogatnék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!