Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miből lehet észrevenni, hogy...

Miből lehet észrevenni, hogy valaki kokainozik?

Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 15:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem , ez olyan drog amitől bezombul az illető vagyis egyhelyben marad egész nap és olyan mintha élőhalott lenne kb
2010. szept. 12. 16:50
 2/12 anonim ***** válasza:

nem egészen...

a kokaintól te leszel az isten, nagyon nagy képű lesz az ember

2010. szept. 12. 17:28
 3/12 anonim ***** válasza:
8%

Kokain: Fúrcsa viselkedés, nyugodt kép,no pislogás.

pl:

Bevásárló központ elött:

Kokainos-Kérhetek egy cigit? (tartja a kezét)

te beszálsz gyors kocsiba és elmész,ő meg még mindíg ott áll.(Am amitől királyvagy az nem a kokain hanem az ectasy vagy hogy írják)

2010. szept. 12. 17:55
 4/12 anonim ***** válasza:
extasy,speed?
2010. szept. 12. 19:10
 5/12 anonim válasza:
100%
Fél világot le tudom bontani amikor fogyasztom. Egy élőhalott kajak nem ezeket a tüneteket produkálja. :) Kicsit drága mulatság de nem leszel zombi megnyugodhatsz. Éppen az ellentétje. Annyi, hogy egy idő után ingerlékeny leszel (saját tapasztalat). Családi baráti kapcsolatoknak nem garantált, hogy jót tesz, úgyhogy jól gondold meg, hogy beállsz-e az alkalmi fogyasztók majd a függők soraiba.
2010. okt. 1. 00:31
 6/12 anonim válasza:
100%

a válaszhoz előbb mennyiségekről(és időtartamról ) kellene beszélni.De ez sem egyszerű ,mert változik egyénenként.Kinek mi a sok-kevés???Sajnos van a kokakinnak is egy nagyon rossz tulajdonsága:-(

Az is kiépíti a szervezetben a toleranciát.Azaz egyre több kell ugyan ahoz a "szinthez".Vagyis kib....ott drága lesz elég hamar:-(

Nos a kokain azért is közkedvelt ,mert nehéz levágni ha nincs "túlzabálva" az egyén.Aki nem ismert a drogok világában annak szinte esélye sincs valakiről megmondani,h felszippantott pár csíkot.Hacsak a szitúáció nem árulkodik....Pl buliba vagytok és valakin már eléggé látszik-érződik a pia meg a fáradtság és pár perc mulva meg fitt mint atom.A világ legjózanabb egyénének tűnik :-)

semmi levertség,kinyilik a beszélőkéje,pörög,tele van energiával...stb.Akkor az az egyén valószinű szippantott az elmúlt percekben.

A rosszabb eset mikor már 1-2 napja benne van az ember egy túrába ,amikor valaki "kólázik" az sajnos nem több óránként kell hanem max 1-2 óránként és ezalatt az idő alatt kajálás és alvás nem sok van, a "túlzabálás"egyik jele ,h feszültnek látszik lehet az egyén,(valójában a szervezet már kimerült és csak a kóla tarja benne a lelket)üres a hasa és remeg a gyomra,a pulzusa ezerrel jár amihez a lélegzetvételek száma elég kevés(pedig lehet liheg eközben)egyik pillanatban azt hiszi fázik belülről azért remeg,a másik pillanatban melege van.Ez már a nem jó része.

Alapvetően buliba a legjobb,de a legtöbb ember a hétköznapjaiba használja főleg melóba.Csalóka azaz érzés ,hogy mindennel képe vagy ,az agy mindent követ,mindenen rajta vagy,elfáradni képtelen vagy.És jön mellé egy extra plusz feeling,jól érzed magad!Ha végig ittad az éjjelt és berugtál a kokain 5 perc alatt rendbe rak!Ha ez a feldobott hangulat és érzés nem lenne akkor mindezt kb a spuri is megadná 1/5-árért.

De ez a fáradhatatlanság aztán megbosszúlja magát és nagyobb kint okoz mint a jó amit adott.Mert amikor vége és elfogyott ,a fáradtság lever,de mese nincs melóba menni kell és vagy veszel még és menekülsz a egyre beljebb a totális függőségig vagy elviseled ,hogy hülye voltál és holt fáradtan még végig nyomod a napot:-(

Ha valaki okosba csinálja azon sose látszik meg ez a lényeg!Ne akard kipróbálni ,mert nagyon hamar képes kelteni a vágyat a következő alkalomra!!

Még tünet:Az ember problémáit eléggé háttérbe tudja szorítani olyan értelembe h akár totál ne is érdekel.Az egész környezetre igaz ez barátostúl barátnőstűl!Az ember hajlamos szinte mindent félválról venni vagy tudomást se szerezni a gondokról.

2010. okt. 9. 02:22
 7/12 anonim ***** válasza:
02:22 tökéletesen leírtad ,látszik ki van benne vagy ki volt benne én szerencsére kiszálltam ebből nem mint egyes haverjaim...
2010. okt. 23. 21:51
 8/12 anonim válasza:
100%
02:22 vagyok.szerencsére nekem is sikerült magam mögött tudni.Felnőtt fejjel tudatosan döntöttem el ,hogy kipróbálom és semmi több.Soha nem hittem volna el mennyire rá lehet kattani.Sajnos rajta maradtam;de csak pár hétre(5-6).Ugyanis a pénztárcám észhez térített és nem lehetett nem érzékelni hogy mennyire gyorsan tönkre teszi az életem ha nem szállok ki.A terjesztőm automatikusan nyomta a kezembe akár előlegbe is.Az utolsót úgy hoztam el h nem volt pénzem és majd fizetem ha megkapom a fizum!Na ez volt az a pont amikor azt mondtam vége!Úr isten hova jutottam.Aztán megkaptam a fizut hívtam az embert "randira",ő hozta a cuccot adta volna át,de mondtam neki hogy csak fizetem a legutóbbit és nem viszek.Aztán nem hívtam többé.Eltelt 2 hónap.Most intéztem egy cimborámnak,simán megálltam hogy magamnak ne vegyek,nem is érdekelt milyen a minőség.Huuu örülök hogy őszintém érzem és TUDOM: nem is hiányzik.
2010. okt. 24. 13:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem egy olyan félévig tartott ,hogy minden hétvégén lőttük csak hát ezt nem lehet mivel egyre több kell és kezdtük hétköznap is ez volt az a pont ahol én leálltam ,szerencsére semmi sem tudódott ki ,de két haverom a mai napig lövik az egyiknek már minden nap kihúz legalább három csikót a másik meg ki akart szállni ahogy én és még egy gyerek de neki nem nagyon sikerül segítség nélkül...nagy szerencsém volt a másnapokkal mert ki.baszottul depreszios fáradt voltam szerintem ez is közrejátszott ,hogy kiszállok de olyan nap nem telik el ,hogy nekivánjam vagy ne jutna eszembe, főleg mikor bulizni megyénk és hát iszunk akkor nem gondolkozik józan ésszel az ember és hát beleesik ,ahogy nálam is félévente még megtörténik ,azt hallatom ,hogy teljesen sosem lehet leállni a kokóról...nem tudom te hogy vagy vele
2010. okt. 24. 13:50
 10/12 anonim válasza:

Ez hogy a kólárol nem lehet ,szerintem pontatlan.Sok drogos függő van de nem mind kokainos.Sőt ez a kevesebb.Nos szerintem akik csinálják és függők valamelyik szertől (vagy többtől is),azok épp úgy vannak azzal a cuccal.Vagyis mindenkinek(drogosnak) megvan a "kedvence".

Én hogy vagyok vele?Csak közhelyet tudok mondani:a drogról lelehet szokni totálisan!De a függőségről nem!Az sajnos ott marad az emlékeinkben örökre.És hát azok az emlékek többnyire a "jóról" szólnak majd.Így nem csoda ,hogy bármikor képes az ember megkívánni.Ez minden másra is igaz.Feltéve ha nem valami nagyon rossz élménnyel fejeződött be.

Természetesen én is fogok még felszippantani pár csíkot az életben,de nem a közel jövőben.Hanem mikor kicsit megengedhetem magamnak és társaságban bulizásra szeretném.Úgy ahogy terveztem eredetileg.Párhavonta hétvégére társaságba.Kimerem jelenteni határozottan hogy amikor majd idővel megint hozzányúlok,akkor fogom tudni kezelni.Hozzáteszem mindehez ,hogy én a lövésig sose jutottam el,és az egész csúnya dolog összesen 1 hónapig tartott.Általában pénteken kezdtem és kb keddig non-stop.Semmi mást nem használtam hozzá,és ez csak 1 hónap volt.Nem több év.Vagyis olyan igazi"kemény drogos" nem is voltam szerencsére.És ez sem történt volna meg,ha érzelmileg nem küld padlóra egy valaki.Kivánom neked ,h tudj túl lépni rajta fejben.Benne voltál tudod mivel jár...tudod pontosan mivan a mérleg két oldalán.

2010. okt. 25. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!