Mi lenne a sok youtuberrel meg celebbel ha mondjuk nem ukrajnában lenne háború hanem itt nálunk?
9/
Hát szerintem aki aktívan éveken keresztül csinálja pl ennek a csajnak is van jó pár videója meg írják i,hogy köszönik,hogy régóta van az keres vele pénzt is.
10/
Ellesz mint a befőtt nem lesz semmi baja.A többiért meg majd a pénz kárpótolja.
"aki aktívan éveken keresztül csinálja ... az keres vele pénzt is"
Lassan ideje lenne, hogy a gyk is fizessen nekem! :D
“Hát szerintem aki aktívan éveken keresztül csinálja pl ennek a csajnak is van jó pár videója meg írják i,hogy köszönik,hogy régóta van az keres vele pénzt is.”
Egyrészt attól, hogy szerinted így van, még nem törvényszerű, hogy tényleg így is van.
Másrészt, ha így van, az miért baj? Dolgozik valamivel, amit a jelek szerint értékelnek és szeretnek az emberek, hiszen nyilván nem töltenék vele az idejüket, ha nem érdekelné őket.
“Ellesz mint a befőtt nem lesz semmi baja.A többiért meg majd a pénz kárpótolja.”
Már csak a háborút kell túlélnie…
14/
Túl fogja élni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!