Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gumilövedékes pisztoly mennyir...

Gumilövedékes pisztoly mennyire effektív önvédelemre otthon?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy elég zűrös helyen lakom és gondolkozom egy önvédelmi eszközön. Maga a pisztoly elég elrettentő, sokszor meg sem lehet mondani, hogy ez igazi-e vagy sem, ezért tetszik ez, meg régebben a telkünkön légpuskával is volt dolgom de az erre alkalmatlan szerintem.

Nos utána néztem egy kicsit és ezekhez kell valamilyen zsír a tárba és úgy kell beletölteni a golyót. Nos ez a zsír gondolom idővel elöregszik vagy eltűnik, nem? És akkor annyira nem effektív mondjuk állandóan töltve és bezsírozva lenni egy fiókban, mert ugye nem állandóan lenne használva csak amikor szükséges. Erre van valami tipp? Vagy akinek van az hogyan használja? Ha beüt a baj nem lesz idő töltögetni zsírozgatni a fegyvert, a gázpisztolynak meg szerintem semmi értelme.

2022. febr. 11. 19:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10

Vagy az a pálcika.

(Sorry)

2022. febr. 14. 04:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a kedves kerdező otthonvedelemről beszél, ezert szerintem jó lehet. Amit nem szabad az pl ha udvaron vagy kedves kerdező, akkor ott nekiallni lövöldözni ki az utcara meg hasonlók. Nyilvan keresni a bajt sosem ésszerű.

Ellenben ha bejönnek a lakasba, akkor csak jobb, ha van nálad egy erősebb peldány. En egy Keserű Revenge-et szereztem, az kb 100J. Ellősz mondjuk 50 bogyeszt aztán meg is vagy a célzassal. És annyi alatt kiderül, hogy epp szétesős, vagy hobb peldányt fogtál ki. Hogy stresszhelyzetben hogy boldogulsz, az mas kerdés, de remeljük sosem kell kiderülnie. En mindenesetre 5pulcsi 2 kabatban sem szeretnek elé beallni 3-4 meterről köszönöm.

Ha jobban alszol tőle, akkor vegyel valamit. Teflonos szilikonzsírrol azt hallani, hogy sosem fog megdögleni. A golyo meg kiesni nem fog, engedd el az ilyen ökörségeket. Mar csak a csőben levő akasztó miatt sem történhetne ilyen.

2022. febr. 14. 21:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Porral oltó :) [link]
2022. márc. 9. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!