Hogyan mondjam el anyának?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kibékülve magammal, a testalkatommal egy ideje, és most nagyon szépen fogalmaztam. Viszont nem tudom magam rávenni, hogy elmondjam anyának, valami visszatart, pedig tudom, hogy neki mindenképp közölnöm kell vele. Hogy csináljam? Ha valaki negatívat akar írni, akkor kérlek ne, lehet hülye kérdés, de most nem vagyok olyan kedvemben, hogy rosszakat olvassak.2022. febr. 9. 19:00
3/10 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy - mivel valami "nincs rendben" nálad, - szerinte min kellene változtatnod ahhoz, hogy esélyt remélhess az önmagaddal esedékes megbékülésre!
4/10 anonim válasza:
Konkrétan mivel nem vagy megelégedve? Írd le itt nyugodtan, mintha neki mondanád és meglátod milyen érzés.
5/10 A kérdező kommentje:
Azzal, hogy dagadt vagyok, és folyton csak hasonlítgatom magam másokhoz. Most elkezdtem fogyózni, de anyával is szeretném megosztani, hogy tudjon róla. Valami olyasmit mondanék neki, hogy nem érzem magam úgy, ahogy vagyok, és mit tudnék csinálni?
2022. febr. 9. 19:41
6/10 anonim válasza:
Ezt nagyon jó ötlet megosztani vele. Így ő is oda tud figyelni, hogy mit/hogyan főz neked és nem fog nyaggatni, ha valamiből kevesebbet eszel.
7/10 anonim válasza:
Mond azt amit gondolsz! És ne tanulj be semmi szöveget, mond el hogy mi bánt és hogy mi a célod.
Engem mondjuk sosem érdekel a szüleim véleménye, de azért a céljaimat megosztom néha én is velük :)
F
8/10 anonim válasza:
Járj kocogni! A saját tempódban! A saját megelégedésedre!
Tartást ad!
Stresszet old!
Fogyaszt, - ha ésszel csinálod! -Nem kell szélsőségekben gondolkodni, cselekedni!
54 évesen fogytam fél év alatt minimum 25 kilót úgy, hogy időt szántam magamra és hittem magamban! Heti 2-4 alkalom!
Próbáld meg!
9/10 mindentudó99 válasza:
Fél év alatt 30 at ledobtam nem nagy dolog. Bár mindenki azt hitte rákos vagy valami hasonló gondom van.
10/10 anonim válasza:
Fiú vagy vagy lány? Hány éves?
Konkrétan mi a baj az alakoddal?
Miért fontos hogy ezt közöld anyáddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!