Csak nekem idegesítő hogy Jimint lányként beállítják?
Engem is bosszant nagyon...
Inkább azok csinálják, aki nem igazi army, a magas, lányos hangja miatt :(
Mert olyan feminines megjelenése van legújabban.
Meg ugye a hangja is közrejátszik, viszont tud ő mélyebb hangnemben is beszélni,ha akar.
Szerintem ez az egész azért van,mert Jiminnek van egy bizonyos imidzse a bandában,ami hát..nem maszkulin. Ha feljebb néztek a szövegemben, említettem a feminin megjelenést,nos a cég ezt ruházza rá,neki egyszerűen ilyennek kell lenni a kamerák előtt.
Pontosan ezért ábrázolják őt “lányosként" néhol.
Azt,hogy neki ez mennyire tetszik,azt nem tudjuk. De egyébként is semmibe van nézve az akarata, ugyanis a Hybe diktál és nem ő. Szerintem már szegény srác megbarátkozott az egésszel, másképp nem lennének sem rajongói,sem karrierje,sem pénze.
Egyébként Jimin férfi. A való életben biztos nem aggat magára lányos rózsaszín ruhákat meg fix,hogy nem festi a haját pinkre. Férfias ruhákban jár és én biztos vagyok benne, hogy annak is érzi magát.
Hozzátenném,van amikor magához az albumhoz kell ez a “lányos” megjelenés.
Volt már ilyen,hogy nem csak Jiminre,de a többi tagra is rá volt erőszakolva ez a feminin megjelenés, videóklipphez kellett, fotózásra meg minden ilyen biszbaszhoz’ ami oda kell. Lényegében ez tetszik nekik vagy sem,úgyis azt kell csinálni amit a cég mond, különben csődbe megy a karrierjük.
Volt már olyan is, hogy tökre férfias koncepciójuk volt, mármint olyan erősen maszkulin,azt jobban adtam én is.
Szerintem semmivel nem rosszabb egy olyan fanfiction, amiben lányként/lányosnak van beállítva, mint egy bármilyen fanfiction. Én eleve gusztustalannak tartom ezeket, hogy boldog boldogtalan shippelve van meg ff készül róluk, a wattpadnak ez a része merő szenny. Ez persze személyes vélemény.
Illetve jiminnek ez az imidzse, ezt a szerepet kell játszania, így valahol "jogos", hogy ilyennek állítják be.
A wattpad tényleg egy szenny hely, én nem is értem, hogy miért az van annyira elterjedve és nem az Ao3…
Egyébként én nem látom ezt a “szerepet”, amit “el kell játszania”. Jimin egy édes, barátságos fiú, de azt, hogy nőként kéne viselkednie (?), azt nem látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!