A vízóraleolvasót megkérhetem, hogy levegye a cipőjét?
Kicsit elegem van belőle, hogy végigtrappol a lakáson a saras cipőjével. Konkrétan egy egész takarítás kell utána, főleg télen.
Ma súroltam fel a lakás az utolsó négyzetcentiig, és most értesítettek, hogy holnap leolvasás.
» Cipőre húzható zacskót már kerestem, de még nem találtam. «
Én pl. munkaruházatiban vettem, nem is tudom hány pár volt egy csomagban, és bár egyszer használatosnak írják (amiatt, hogy elsősorban műtőkbe szánják), de sokszor használható.
Pl. első találat volt a neten: [link]
Ilyet húztam fel, pl. mikor esős, sáros időben az unokáimat óvodába kísértem, de ma reggel is használtam a helyi boltban.
A helyi munkavédelmiben és gyógyszertárban is voltam, de nem találtam. Netről fogok rendelni, de sajnos az nem ér ide holnapig:(
Nem akarnék holnap újra takarítani.
Megkérheted persze.
#7 Miért ne kötelezhetnének? Ugyanúgy le kell olvasni a mérőket. Oké ,ha valahol úgy döntöttek,hogy ott most pihentetik tekintettel a koronavírusra,de ez egyéni döntés kérdése a munkáltató részéről. Nincs távolságtartási meg otthonmaradási meg ez nem csoportosulási. Ha megy akkor maszkhasználat és távolságtartás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!