Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a 2012...

Mit gondoltok erről a 2012 világvégéről?

Figyelt kérdés
Sztem baromság..Szerinted?
2010. szept. 10. 18:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

3 nap sötétség, abban igaza van az egyik válaszolónak, hogy az hülyeség lenne, abban pedig hülyeséget mond, mi van akkor, ha a fele bolygón nem lesz sötétség(ha a napfele néz), mivel a Föld "ezeregyszáz valahány" km/h-val forog, tehát ha 3 napig állna a Föld...

szószerint repülnénk előre 1000-rel :D

2010. szept. 10. 18:47
 12/14 anonim ***** válasza:

tudom de ez 1abszurd feltevés volt

igy képzeltem el 3 nap sötétséget hogy 1helyben megáll érted?:D nem forog nemis megy sehova

2010. szept. 10. 18:54
 13/14 anonim ***** válasza:

De nem tud úgy megállni h ne süssön rá a nap.

Vagy előköp egy napernyőt és eltakarja a fél oldalát?

2010. szept. 10. 19:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Sokan várják hogy hamarosan azaz december 21-én elérkezik a világ vége.

Az Isten a szavát adta azaz még megis esküdött arra hogy nem így lesz.

Persze volt egy idô amikor az Isten megbánta hogy megteremtette az embert - amikor ugyanis nagyon megsokasodott az erôszak a földön(1 moz 6:5-6...)a Noé idejében. Akkoriban alakult ki az a helyzet amikor az Isten ellene lett az embernek és véget akart vetni a létének.... de - MINT ISMERETES - megváltoztatta Isten az akaratát! - De akkoriban lehetett volna beszélni a világ végérôl.

- A jövôben egy békés társadalom fog majd kialakulni, nem lesz világ vége - inkább a világ virágzása!

2012. dec. 17. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!