Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a "világvégé...

Mi a véleményetek a "világvégéről 2012-ben"-ről?

Figyelt kérdés
Csak komoly válaszokat, ki mit gondol, mi lesz, mi lehet stb.
2010. júl. 13. 22:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nézd végig,amit az elmúlt néhány hónapban válaszoltak erre a kérdésre.
2010. júl. 13. 22:59
 2/12 A kérdező kommentje:
Igenigen, előre is bocsi mindenkitől hogy megint feltettem a kérdést. Nem néztem, hogy van már. Ne válaszoljatok avagy kritizáljatok. Köszönöm.
2010. júl. 13. 23:04
 3/12 anonim ***** válasza:
Túlzottan is sokat foglalkoztak vele... Azt hiszem, ma volt a Discoveryn(?) a világegyetem tágulásáról egy nagyon érdekes film. Én inkább annak hiszek, mint a sok fontoskodó, találgató okostojásnak...
2010. júl. 13. 23:10
 4/12 Zzita ***** válasza:

Én valami olyasmit olvastam,hogy ugye az apokalipszis fog bekövetkezni, aminek az eredeti jelentése a kinyilatkoztatás, feltárulás stb.. és hogy ezért csak valamiféle megvilágosulás fog következni, egy korszak lezárul és valami új jön. Azt hiszem ez elég optimista, bár attól függ mi az az új..

Én személy szerint nem hiszem,hogy lesz bármi is.

2010. júl. 13. 23:11
 5/12 anonim ***** válasza:
nem tudom hogy jött ez a világvége mikor a mayák semmi ilyesmit nem is jósoltak... ez hülyeség.
2010. júl. 14. 00:12
 6/12 anonim ***** válasza:
sőt senki más se jósolt 2012-re világvégét csak változást vagy mit.
2010. júl. 14. 00:13
 7/12 anonim ***** válasza:
elvileg 1012 re napkitörés lesz...
2010. júl. 14. 00:23
 8/12 anonim válasza:
hülyeség az egész úgy ahogy van....
2010. júl. 14. 01:12
 9/12 anonim ***** válasza:

Wikipédia:

Világvége 2012-ben?

Az interneten a "baljós évszám" közeledtével egyre gyakrabban keringenek a jövendölések arról, hogy 2012. december 21-én lesz a világvége. 2009 októberében hollywoodi nagyfilm dolgozta fel a témát.[3]

A legendát hívei a maja naptárra alapozzák. Eszerint a világ keletkezésének dátuma 0 baktun, 0 katun, 0, tun, 0 vinál, 0 kin volt, (a mi naptárunk szerint 3114. augusztus 11. időszámításunk előtt) vége pedig 12 baktun, 19 katun, 19 tun, 17 vinál, 19 kin, azaz 2012. december 21. lesz, mert egy nappal később újra 0.0.0.0.0. lenne, mivel addigra eltelne a világ kezdetétől számított 13 baktun. (A legendát erősítheti az a tetszetős szám is, amit a szóban forgó nap előtti dátum nemzetközi rövid naptári formája ad: 20.12.2012.)

Komoly tudósok - mint David Stuart, a legnagyobb élő maja-kutató - azonban nevetségesnek tartják, hogy a maják a világ végére gondoltak volna. Ezt cáfolja egyébként az analtun egység létezése is a maja naptárban. 2012. december 22-én a maja naptár szerint „egyszerűen” 13.0.0.0.1-t írunk majd.

2010. júl. 14. 01:42
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem konkrét világvége nem lesz....KB 2 hete filózom ezen és figyelem a körülöttem történő dolgokat, a világot és a változását az elmúlt 10-20 évben.Dokumentum filmeket ezzel, vagy hasonló témákkal kamcsolatban és mostanra össze állt a fejemben egy elgondolás, persze csak saját vélemény formájában.

Nem hiszem, hogy 2012-ben piff-puff beütne valami és meghalna minden élet a földön, szerintem egész más fog végbe menni és nem egy pillanat alatt!

Világunk elképesztően felgyorsult akár a technikára, akár az emberek gondolkodás módját értendően. Földünkön a fontos dolgok megváltoztak.....mára a pénz, hatalom, sex...stb irányítja a fejlődő országokat.Az emberek elfordultak egymástól és a istentől( nem vagyok vallásos)elmegyünk egymás melett, nem vigyázunk embertársainkra sem a nekünk otthont adó bolygóra.A fiatalok egyre pimaszabbak és vadabbak( 23 éves vagyok) és a szülők nem fordítanak elég figyelmet a gyermekeikre.Folyt.köv..........

2010. júl. 14. 04:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!