Mi a véleményetek a "világvégéről 2012-ben"-ről?
Nekem az a véleményem, hogy nem mehet ez így tovább! Valami történni fog, valami ami megváltoztatja világunkat.Lehet, hogy konfliktus,háború...esetleg természeti csapások vagy valami olyan erő, amiről még semmit nem tudunk és felettünk áll.Ki tudja?
A saját bőrömön érzem, de nem tudom megmagyarázni mi is fog történni, de egy "bomba" valahol ott ketyeg és a robbanásra vár.Kettős érzéseim vannak a dologgal kapcsolatban.Félelem az ismeretlentől és kiváncsiság a változás miatt.Valami történni fog a nem túl távoli jövőben és én próbálom felkészíteni a testem lelkem, hogy erős emberként tudjak neki vágni a kihívásoknak.Mindenkinek kívánom, hogy legyen erős! Fogjuk meg egymás kezét és forduljunk jobban az emberi kapcsolatok felé!! Azt hiszem, csak így vészelhetjük át, azt ami ránk vár!! Ismételten szeretném leszögezni, ez csak a saját vélemyényem.Tiszteletben tartom, ha v.ki másképp vélekedik erről!!
Vigyázzunk egymásra!! :) ( bocsi,ha esetleg helyesírási hibát találtok):P
hülyeség
má nem ez az 1ső év amire mondták és még mindig élek különben nem írnék erre a kérdérse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!