Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyek azok a szokásos gyerek...

Melyek azok a szokásos gyerek kérdések amelyek felidegesítenek?

Figyelt kérdés
Melyek azok a kérdések amelyeket egy kisgyerek kérdezett tőled már vagy századjára? Pl.: "Miért kék az ég?" És hasonlókra gondolok. Kíváncsi vagyok hogy milyeneket hallottatok már :D

2022. jan. 30. 13:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért? - amikor már sokadjára teszi fel egymas után.
2022. jan. 30. 13:44
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Nem létezik olyan kérdés, ami felidegesít. (Sajnálom, ha ezzel a válasszal többeket felidegesítek; de tényleg nem vagyok felidegesíthető típus, pláne nem, gyerek miatt.)
2022. jan. 30. 13:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogta fel, hogy nem tarthat pónit a panellakásban. Semmilyen kompromisszumra nem hajlott, pl. legyen egy hörcsög vagy cica. Százszor is feltette a kérdést hogy miért, és ész érveket nem fogadott el.
2022. jan. 30. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

De miért?????

Űdv.: Ábel

2022. jan. 30. 14:54
 5/7 anonim ***** válasza:
84%

Engem inkább a felnőttek hülye kérdései idegesítenek. :)

Mint pl. a "Ti mit esztek egy nap?"... Ezt feltétlenül meg kell beszélni, mert egyedül nem megy nekik. És a sok okos le is írja, mint valami teljesítményt, mert már itt tartunk, teljesen lecsúszott a léc...

2022. jan. 30. 16:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
5-höz csatlakozva. Az idegesít amikor pl. a gyerek teljesen jó kérdést tenne fel de IQ hiányos anyuka elkezd pattogni. Egy pár éve levágták az egyik ujjam. Sok esetben van, hogy buszon, gyorsétterembe kisgyerek rácsodálkozik, és megkérdezné. Majd jön anyuka a hülyébbnél hülyébb "nem szabad ilyet kérdezni..." "oda se nézz..." (nyilván mert fertőz és aztól, hogy ránéz a gyerek elfogja kapni a betegséget). "Nem látja, hogy a gyerekemet zavarja, tegye a zsebébe a kézét..." és társaik. Gyerekkel még nem volt ilyenem, hogy valami felhúzott volna. Nyilván a gyerek dolga, hogy kíváncsi legyen.
2022. jan. 30. 18:33
 7/7 Cubina ***** válasza:
47%

Csak azokat idegesíti a sok kérdés, akiknek nincs kedve, türelme, hajlandósága válaszolni. Nyilván azért kérdezi meg ugyanazt ezerszer a gyerek, mert nem kap rá számára kielégítő, érthető választ. A CSAK, meg az AZÉRT MERT jellegű válasz nem fogja kielégíteni a kíváncsiságát.

Az én lányom is nagyon sokat kérdezett, de mindent csak egyszer, mert minden kérdésére olyan választ adtam, amit fel tudott fogni és megérteni.

Például ha mondtam neki hogy ne csinálja ezt meg azt, megkérdezte hogy miért. Én pedig elmagyaráztam, hogy aztért ne, mert ez meg az lesz a következménye. És akkor nem csinálta, felfogta. A gyerekek nem hülyék, csak sajnos sok szülő annak nézi őket.

Számtalanszor láttam olyat, hogy az anyuka/apuka ült a padon a telefont nyomkodva, a gyerek mindig odament kérdezni valamit, és még csak nem is válaszoltak, vagy azt mondták neki hogy HAGYD MÁR APUT/ANYUT békén!

Az ilyenektől elvenném a gyerekét, mert ezzel a "neveléssel" csak ártanak.

Amikor én voltam kicsi, én is mindig pónit akartam, nem akartam megérteni hogy nem panelba való. Anyukám felsorolta az összes problémát, amivel itt egy póni szembesülne. Nem férne be a liftbe, a kilencedikről kellene a lépcsőn levinni, ami ártana neki, nagy mozgásigénye van, amit nem tudnánk biztosítani, és nagyon drága a tartása, nekünk pedig nincs pénzünk arra. Volt a közelben egy tanya, később oda elengedett és ott kiélhettem a nagy lóimádatomat. :)

2022. jan. 30. 20:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!