Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 2025-ben mire lenne elég 5GB...

2025-ben mire lenne elég 5GB adat(mobilinternet)?

Figyelt kérdés
Úgy értem hát egy kicsit tiktokozni vagy Facebookra. De gondolom a tiktok nagyon le szívná. Vagy böngészni.
tegnap 11:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Inkább E-mailek küldésére fogadására elég. Meg egy kicst Facebookozni. De arra már nem elég hogy a mobil applikációkat frissítsd napi szinten, illteve arra sem elegendő hogy ha az adott készülékre van Android szoftver frissítés azt le töltsd.
tegnap 12:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Ugyanarra amire 2004-ben is elég volt. Csak azóta több százszorosára nőtt a sávszélesség, gyorsabban letölt minden, ezért hajlamos az ember több mindent letölteni, a videókat nagyobb felbontásban nézni, ezért hamar elfogy. Nekem átlag netezéshez és egy online játékhoz (csak a játek kapcsolata, a frissítést mindig wifiről töltöm le) tökéletesen elég, bár 15 GB-om van, mindig a harmada fogy el. Kivéve júniusban, mert akkor egy nyaralóból dolgozom, a sok videókonferencia miatt az utolsó 3-4 napra elfogy a 15.
tegnap 13:16
 3/9 anonim válasza:

Én napi 1 Gb - nyit használok. De oda kell figyelnem YT on 360p . Ritkán egy film belefér.

Havi 30 Gb,adatom van.

2021 ig volt a vodánál 500Gb/ hó adatkeret 2990ft ért. Akkor 50 Gb nál többet sosem tudtam többet felhasználni.

5 Gb adatforgalom ,sima böngészés hírek olvasása ,email, mellett sem elég egy hónapra még az Opera böngésző reklámblokkolója használatával sem .

tegnap 14:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem 3 (három!) GB adatforgalom van egy hónapra.

Simán elvagyok vele.

Emailek, hírek, szöveges tartalmak böngészése, játék.

Nem streamelek zenét, videót, és nem frissítek appokat.

Azt otthon, wlanon keresztül.

tegnap 14:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Semmire

Be kéne fejezni az adatkorlatos csomagokat

Havi par ezer Ftért már korlatlan nert kéne adniuk

tegnap 18:33
 6/9 anonim ***** válasza:
#5 Ez nem fog menni, mert a frekvenciák korlátosak, ha mindenki egyszerre nekiesne lehalna az egész. Ezért nem adnak korlátlan csomagokat csak baromi drágán, hogy megfizethetetlen legyen egy átlag embernek és ne terhelje agyon a hálózatot. Sokan már azt vizionálják, hogy a mobilnet kiváltja a vezetékest, de ez soha nem fog megtörténni, mert frekvencia nem lesz több.
tegnap 19:35
 7/9 anonim ***** válasza:
A vezetekes korlatlan az nem terheli a halozatot?
tegnap 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:
A vezetékes miért terhelné a mobilnetet...?
tegnap 21:37
 9/9 anonim ***** válasza:
A vezetékes vezetéken megy, minden vezetéknek külön összeadódik a kapacitása. Hasonlóan a mobil celláké, de ahhoz hogy minden azon menjen, fél méterenként kéne egy cella, ami fenntarthatatlan.
tegnap 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!