Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy van ez hogy manapság...

Hogy van ez hogy manapság mindenkinek 200-300 likeos képeik vannak?

Figyelt kérdés

Nekem van kb 500 ismerősöm azok nagyrészt ismerem, mégis talán kapok 30 40 80 likeot profil vagy bármilyen képre..

Mit csinálnak hogy ilyen népszerűek? Mitől függ ez? Ti is tapasztaltátok?

2022. jan. 24. 23:15
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Aza k*rva like ennyire fontos lenne? Nagyobb lesz tőle a f*szod vagy mi?
2022. jan. 25. 00:48
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Ez a szomorú hogy a hozzád hasonló emberek ettől rosszul érzik magukat, kevesebbnek, mint akiknek 500 like-uk van akár. Ez az SNS egyik átka, önbizalomhiányt okoz. Sza.d le. Valószínű van vagy többezer ismerőse akiket valójában nem is ismer, köcsönösen likeolgatják egymás képeit. De megsúgok valamit! Lehet hogy abból az 500 likeolóból egy sem lesz ott mellette, ha valamire szüksége lenne! Képmutatás az egész meg vagizás!
2022. jan. 25. 03:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Az érdekel csak hogy ez hogy van valójában, hogy van ennyi akár ismerősük vagy mi által sikerül elerni ezt.
2022. jan. 25. 15:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Nézd!

Ezt légyszi ne vedd magadra!!! Van olyan ember, akit alapból jobban bírnak (akár pénz miatt, akár mert van olyan ismerőse, vagy nem is tudom). És van olyan ember is (mint pl én), akit nem azért nem szeretnek, mert nem rendes, vagy jó, hanem azért, mert egyszerűen más az érdeklődési körük, és ha beszélnek is vele, nem nagyon fogják pl likeolgatni a képeit.

Fogalmam sincs hány éves vagy, de úgy érzem, olyan vagy mint én, ezért ajánlanám Vámos Robi könyveit (persze nem ismerlek, és ez NEM reklám, de úgy érzem, lehet, hogy te is úgy érzel, mint én)

Ne foglalkozz azzal, hogy hány likeod van. Mert akármennyire is jól esik, ez nem váltja meg a világot🙂. És nem tudom, hogy amúgy milyen viszonyban vagy a való életben másokkal, de ha igazán jóban, kérdezd meg őket is, szerintük mi a titka, ha nem olyan jóban, akkor meg: miért érdekel hány likeot kapsz?? Biztosan van, ami neked is sokkal értékesebb. Persze meg tudlak érteni, mert nekem is jól esik(vagyis esne), ha több likeot kapnék, azaz jobban "szeretnének". De az igazi szeretet nem ezen múlik! Hiszen a kép, akármennyire is beszédes, nem tudja megmutatni a belső éned.

Úgyhogy szerintem ne foglalkozz a likeokkal, hiszen biztos megérdemled, de nem múlik rajta az életed. És ne múljon rajta a kedved se(amivel még én is küszködök)!😃

Tudom, hosszú lett, de na. Péntek este van, hulla fáradt vagyok. S ezúttal:

Jó éjszakát, jó hétvégét!😊

2022. febr. 25. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!