Ki nem vette fel a 3. oltàst,o vagy egyetsem és úgy szült ? Kell phisiàrtest ? Milyen bánàsban volt részed stb.. Nem szeretném a 3. Oltàst felvenni az elözõ kettõ rossz tapasztalataim miatt,és tudni szeretném mire szàmítsak
Kóborral külön interjú volt, ahol többször is elmondta, miért nem oltatja magát, és azt is, hogy az együttes többi tagját akadályozhatja majd a vírus, de őt nem.
Sajnos ez nem jött be neki.
Csollányt 2 héttel a betegség előtt oltották.
Még nem tudott kialakulni rendes védettség.
Neked miért jó, ha tagadod a tényeket? Élvezed, vagy miért csinálod?
Azt, hogy hülye vagy.
MONDTA VALAKI, hogy az oltás TÖKÉLETES, áthatolhatatlan védelmet ad MINDENKINEK?
Csak szólok, hogy eleve a saját sejtjeidet használja (a legtöbb oltás) a mintaanyag megtermeléséhez, ÉS aztán erre a saját immunrendszerednek kell reagálni!
Mond neked valamit az a %, amit mindig említenek minden oltással kapcsolatban?
Hallottál te egyáltalán arról, hogy az emberek nem teljesen egyformák?
Mit csináltál te az iskolában?
A 2 hét is egy átlagos érték.
De ha már közben is beteg valaki (másik betegséggel), az szépen el is nyúlhat, a hatása pedig lecsökkenhet.
Tényleg jó lenne, ha lenne tökéletes védelem, de sajnos nincs.
Van valaki egyáltalán aki tudna normális választ adni a kérdésemre aki mostanában szült és nem vette fel a 3. Oltàst és mit kértek tőle pl pcr- tesztet vagy külön rakták az oltott kismamáktol vagy bàrmilyen hátrányba részesült ez miatt ? Mivel ez a lényege kérdésemnek .voltam covidos még oltások elött joval tul éltem az influenza keményebb volt mert azt is elkaptam még abban az évben, de nem az a lényeg hogy beoltassam vagy ne magam hissz egyèrtelmű
, hogy biztos nem fogom hanem amit leírtam !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!