Csak nekem "szar" eddig ez a január?
Figyelt kérdés
A tavalyi évem maga a katasztrófa volt, úgy mentem átt 2021be hogy sírtam, veszekedtem ez az amaz.. én úgy éreztem/érzem hogy ez az év jó lesz, idén már buliztam, barátokkal voltam, családdal, az idei szilveszterem volt eddig a legjobb, egész életembe, Nos nekem január, február, mindig szar volt.. és március április még úgy mindig ell ment, de május általában nalam mindig happy volt, májustol meg már csak jó lehetett mindig minden. De nemtudom.. minden masodik ismerősömnek szar eddig ez a január, valami okból kifolyólag.. visszont nekem az is gond egy picit, hogy nem tudom ell engedni a múltat.. nem tudom ell engedni azt ami 2021ben volt, pedig úgy kellet volna hogy, ami 2021ben volt,az maradjon is ott. De ah nemtudom... csak én vagyok így ezzel?2022. jan. 17. 22:46
1/3 A kérdező kommentje:
Tudom hogy senki nem tudja ezt megmondani.. de szerintetek jobban fogom magam érezni így az év közepén?
2022. jan. 17. 23:03
2/3 anonim válasza:
A január, február alapból olyan időszak, amikor az emberek fogékonyabbak depressziós tünetekre.
Nekem nincsenek mentális problémáim, ilyenkor mégis hajlamosabb vagyok lehangoltságra. Március-április környékén már egyre jobban vagyok, ahogy éled a természet, úgy éledezek én is vele.
3/3 anonim válasza:
Figyelj. Sokszor van úgy, hogy ami lelki fájdalmak gyötörtek az előző évben, még a jövő évben is nyüglődsz rajta. De! Ami 2021-ben nem oldódott meg, arra még a sors tud jobb gyógyítást is adni 2022-ben is. Elvégre 2022 páros számú év és mit ad Isten, a páros számú években előfordulhat, hogy párosak a szerencsék is.
Csak gondolkodj pozitívan és megesik, hogy páros számú években párosak lesznek a szerencsék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!