Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehet eltörni a kezem?

Hogyan lehet eltörni a kezem?

Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 17:55
 1/7 anonim válasza:

Csak kiáltsd el magad:

"Utálom a cigányokat!!!"

2010. szept. 8. 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:
ez egy jó megoldás, de ha megkéred haverodat hogy egy baseball ütővel basson rá egy nagyot, akkor az is hatásos
2010. szept. 8. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:
vagy menj el biciklizni és ess rá.
2010. szept. 8. 18:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
én motorral estem 1x, és eltört a könyököm, + eccer otthon estem le a gáz csőről, mert ráugrottam, de csak a jobb kezemmel fogtam meg és nem birtam el magam, és ráestema balra, és mind2 csontom eltört, a kezem s alakba állt:)
2010. szept. 8. 18:09
 5/7 anonim ***** válasza:
osztálytársam úgy törte el a kezét, hogy tesiórán rosszul érkezett a zsámolyra és leesett róla olyan szerencsétlenül, hogy eltörte a csuklóját, amit aztán meg is kellett neki műteni.
2010. szept. 8. 18:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Kérd meg a legjobb barátodat hogy hajtson át a kocsijával a karodon (Y)
2010. szept. 8. 18:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem legjobban ugy tudnád eltörni h nagyobb satuba be fogod kezed és megkéred haverodat h huzza meg jól aztán ha szilánkosra tört akkor ki engedet és 15cm errel arréb ugyanigy és akkor egész karodban össze lesz törve a csont

amugy minek kérdezel ieneket,?:D

2010. szept. 8. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!