Hogyan teremtitek meg és mikor a karácsonyi hangulatot a családon belül?
Nekünk a karácsonyi hangulatteremtés az adventi koszorúval szokott kezdődni, amin minden vasárnap a mise után új gyertyát gyújtunk. (Nekünk már az adventi misék is olyan karácsonyi hangulatot árasztanak valahogy.)
December közepe felé ajtódíszt is ki szoktunk rakni. A többi már csak 24-én, amikor mindenki a fát díszíti és az utolsó ajándékokat csomagolja :)
Vasárnaponkßent adventkor mindig van karácsonyi hangulat. és szenteste reggelén már nagyon. fa diszítés stb..
Tegnap elkezdtem diszíteni a fát mert elutazunk szombaton és 27-én jövünk vissza így akartam fát, hogy egy kicsit lássuk. Még soha nem diszitettem elöbb fel és volt hangulatom de közel nem olyan érzés volt mint szenteste.
de szerintem a hangulatnak jönni kell. Mikor épp válófélben voltam az exel akkor pl semmi hangulatom nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!